Blade Runner zamíří na obrazovky jako anime

Blade Runner zamíří na obrazovky jako anime | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
V seriálu s podtitulem Black Lotus se podíváme do roku 2032.

Není to tak dlouho, co sem, na Fandíme Seriálům, dorazila novinka o ponuré sci-fi Blade Runner. Teď je tu další a těžko říct, jestli jde o tentýž projekt, nebo ne. Každopádně informace jsou následující. Seriál ponese celé jméno Blade Runner – Black Lotus a bude zpracován jako anime o třinácti epizodách, které budou trvat kolem třiceti minut. Pod ně se podepíší režiséři Shinji Aramaki a Kenji Kamiyama. To je rozhodně skvělá volba, protože oba pánové mají s anime letité zkušenosti a v budoucnu se od nich můžeme těšit na dvě nové řady seriálu populárního post-cyberpunku Ghost in the Shell.

Ghost in the Shell: Dvě nové řady jsou na cestě
 

Anime, které bude produkovat animační studio Sola Digital Arts, se bude odehrávat v roce 2032, tedy třináct let po Blade Runnerovi a sedmnáct let před Blade Runnerem 2049. Universum Blade Runnera podle producentů představuje hlubokou studnici příběhů postav se světem a mytologií, které stojí za to tímto stylem prozkoumat víc do hloubky. Navíc se mají objevit na scéně některé známé tváře. Termín vysílání seriálu nebyl uveden, ale stane se součástí programu Toonami televizní sítě Adult Swim, která je zázemím Ricka a Mortyho.  

Níže si můžete přehrát anime kraťas s podtitulem Black Out 2022, který předchází událostem filmového pokračování a rovněž vznikl v Sola Digital Arts. Napsal jej a zrežíroval Shinichiro Watanabe, jenž si na Black Lotusu přisvojí pozici jednoho z producentů.   

Zdroj: The Wrap

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu