Batwoman: Víme, které komiksové postavy se v seriálu objeví

Batwoman: Víme, které komiksové postavy se v seriálu objeví | Fandíme seriálům
Warner Television
Zobrazit další 1 obrázek
Téměř celé hlavní obsazení se bude točit kolem jedné ústřední rodiny.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Komiksové seriály od DC na stanici CW příští rok rozšíří další sólový počin, tentokrát ze světa Batmana, jelikož vlastního seriálu se dočká Kate Kane aka Batwoman, kterou si zahraje Ruby Rose. Ta se poprvé objeví v chystaném crossoveru Arrowverse, letos s názvem Elseworlds, a dřívější zprávy hovořily o tom, že v seriálu Arrow může mít trošku větší roli. Seriál s Batwoman je plánovaný až na podzim příštího roku, kdy klasicky začíná sezóna všem ostatním komiksovkám na CW, nicméně už nyní se rozjíždí casting na jednotlivé role a my díky serveru The Hashtag Show víme, kdo se v prvním seriálu z Gothamu od DC objeví.

Colonel Jacob Kane - otec hlavní hrdinky, dlouholetý voják a oceňovaný vojenský plukovník, který vedl různé taktické operace po celém světě, zároveň také spojenec Batwoman. Svoji dceři poskytnul nejen vojenský výcvik, díky kterému umí velmi dobře bojovat, ale poskytuje ji i komunikační podporu v jejích nočních akcích.

Elizabeth Kane / Alice - dvojče hlavní hrdinky a členka skupiny Religion of Crime, která páchá zločiny podle „Kriminální Bible“, kde působí pod jménem Alice. Elizabeth, její matka a její sestra se staly obětí únosu teroristů, což na ní zanechalo psychické následky, a kvůli tomu se přidala ke zločinnému kultu. Svoje krycí jméno Alice si vybrala podle knihy Alenka v Říši divů (originál Alice’s Adventures in Wonderland) a s ostatními komunikuje pouze pomocí citátů z Bible. Potencionální záporák.

Další dvě postavy najdete v další kapitole.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu