Z hvězdy The Good Place si skvěle vystřelili přímo na červeném koberci

Z hvězdy The Good Place si skvěle vystřelili přímo na červeném koberci | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Jameela Jamil se stala terčem skutečně povedeného vtípku.

Pokud sledujete komediální seriál The Good Place, určitě vám není cizí tvář herečky Jameely Jamil, která se v po boku Kristel Bell zcela dokonale převtěluje do postavy Tahani Al-Jamil. Tu celým příběhem provází mindrák z její sestry Kamily, která je dle mínění všech krásnější, úspěšnější a strhává na sebe mnohem větší pozornost. Její celé jméno zní Kamilah Al-Jamil. Tahani se jí snaží ze všech sil vyrovnat, ukázat všem, včetně rodičů, že je stejně tak dobrá jako Kamila, celý život se jí to však nedaří. Pro děj seriálu je tento fakt stěžejní. A teď přichází ten největší fór, který na herečku během Zlatých glóbů ušili.

Když server E!News přenášel Live Stream z červeného koberce, Jameelu namísto jejího vlastního jména na obrazovce pojmenoval právě jménem její seriálové sestry Kamily. Netrvalo dlouho a k Jameele se obrázek dostal. Reagovala na to vtipně a s grácií: "Tak tohle je právoplatně ta nejvtipnější věc, kterou jsem kdy viděla. Jaká veselá chyba. Tahani by zemřela. LOL," napsala na svůj twitterový účet.

Zda šlo ze strany E!News o vtípek, nebo o skutečnou chybu, o tom lze jen spekulovat. My máme však jasno. Někdo tam někde za počítačem má skvělý smysl pro humor!

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu