Kristen Bell: 5 věcí, které jste nevěděli o Veronice Mars a hvězdě Good Place

Kristen Bell: 5 věcí, které jste nevěděli o Veronice Mars a hvězdě Good Place | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Co jste nevěděli o Kristen Bell?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

O Kristen Bell (38) se momentálně mluví zejména v souvislosti se seriálem The Good Place, kde ztvárňuje jednu z hlavních rolí - Eleanor, a navíc se s ní chystá obnova seriálu Veronica Mars. Herečka s příchodem do zralejšího věku prostě nepřestává zářit. Věděli jste o ní třeba to, že je posedlá Hrou o trůny? Další zajímavosti z jejího života čtěte níže. Na první fotce v galerii si prohlédněte, jak vypadala v dětství.

Průměrňákovi: 5 věcí, které jste nevěděli o Brickovi
 

Boj s depresí

Před pár lety se herečka rozhodla otevřeně přiznat, že od mládí bojuje se svým duševním zdravím. Rozhodla se zbořit tabu. Přiměl ji k tomu její manžel Dax Shepard: "Jsem vděčná za to, že mi řekl: Měla bys o tom mluvit," vzpomněla nedávno. Později se dokonce zastyděla, že tak dlouho mlčela, když mohla pomoci tolika lidem.

S depresí a úzkostmi bojovala už na vysoké škole. Prožívala stavy, kdy se zničehonic začala cítit jako úplně jiný člověk. Bez logického důvodu ji něco stahovalo dolů. Negativní emoce ji doslova sžíraly. Tehdy jí pomohla její maminka, zdravotní sestra. Ta totiž moc dobře věděla, co může psychika způsobit a navíc si byla vědoma toho, že na deprese trpěla i hereččina babička. Kristen o svém duševním zdraví 15 let své kariéry mlčela. 

"Snažila jsem se lidem trochu vykompenzovat, jak jsem se celé ty roky prezentovala, protože si nemyslím, že je fér předstírat před trpícími, že já netrpím. Není fér, že se na mě podívají a řeknou si: Také bych byl šťastný jako ona, kdybych měl tohle všechno," uvedla.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu