Vikingové: "Nezabíjej Lagerthu," prosí tvůrce fanoušci

Vikingové: "Nezabíjej Lagerthu," prosí tvůrce fanoušci | Fandíme seriálům
History
Zobrazit další 3 obrázky
Michael Hirst, tvůrce seriálu Vikingové, promluvil o osudu Lagerthy.

Pozor, článek obsahuje zásadní spoiler k 2. polovině 5. řady.

Během bitvy Alfréda proti Haraldovi zemřel biskup Heahmund, což vedlo k tajuplnému závěru 15. epizody seriálu Vikingové, kdy se zničeho nic vypařila Lagertha. Bjorn ji hledal mezi mrtvými na bitevním poli a lámal si hlavu, kam mohla zmizet. Marně. Sama představitelka Legerthy, Katheryn Winnick, pohovořila o tom, co se její postavě během bitvy odehrávalo v hlavě a co ji zasáhlo, také ale naznačila, že se s ní ještě setkáme. Dle promo videa, viz níže, to vypadá, že nám více prozradí 18. epizoda. Ohledně zmíněné epizody dal však rozhovor i tvůrce seriálu, Michael Hirst, který popsal hysterii, která se kolem Lagerthina zmizení strhla. Dostalo se k němu nespočet vzkazů a proseb ze strany fanoušků seriálu.

Vikingové: Co se stalo s Lagerthou?
 

"Lidé mi psali: Prosím, nezabíjej Lagerthu, prosím, nenech Lagerthu zemřít. Ona je totiž určitým symbolem toho seriálu. Reprezentuje něco velmi důležitého, kor v době dnešního vyobrazování žen. Většina thrillerů je o tom, že je nějakým nelibým způsobem zavražděna mladá žena. Lagertha jde v tomto proti proudu a já jsem extrémně pyšný, že jsme s Katherine vymysleli charakter, který je definován nejen jako žena, ale hlavně jako žena, která bojuje za svou věc," nechal se slyšet Hirst.

Byli byste pro, nebo neopak proti, aby Hirst nechal nakonec Lagerthu zemřít? Koneckonců bylo jí předpovězeno, že ji zabije jeden ze synů Ragnara Lothbroka...

Zdroj: Variety

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu