Temný případ: Sledovanost 3. série je nízká, čísla tvůrce netěší

Temný případ: Sledovanost 3. série je nízká, čísla tvůrce netěší | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Tak nám začala 3. série Temného případu. Kolik se zatím podívalo lidí?

V neděli stanice HBO konečně vydala první dvě epizody třetí série Temného případu (True detective). I přesto, že kritici i diváci jsou s dosavadní kvalitou spokojeni, sledovanost třetí série není taková, v jakou HBO doufala. První série byla neuvěřitelný hit a zásah do černého. Ze spletitého detektivného příběhu, kde si hlavní role střihli Woody Harrelson a Matthew McConaughey, se stala kultovka. Druhá série na kvality té první nedosáhla, mohl za to jak přesun z atmosférického jihu do prosluněné Kalifornie, tak příliš složitý a nejasný příběh. 

Temný případ: Tvůrce má pro 4. sérii "šílený nápad"
 

Třetí série si zatím užívá velmi pozitivních reakcí, ale musí se potýkat s jiným problémem. První epizodu si podle serveru The Wrap v neděli pustilo pouze 1,4 milionu diváků. Což je razantní pokles oproti druhé sérii, jejíž premiéru vidělo 3,2 milionů diváků. První série zaznamenala při svém uvedení celkem 2,3 miliony. Druhou, ve stejný den vydanou epizodu třetí série vidělo ještě méně lidí. Něco okolo 1,3 milionu. 

Tato čísla ale nejsou definitivní. Do výpočtů se musí průběžně započítávat i opakované přehrávání, časové posuny, streamování. S těmito proměnnými se sledovanost první epizody vyšplhala až na 2,3 miliony zhlédnutí. Druhá epizoda si zatím drží průbežnoou sledovanost 1,6 milionu. Nutno podotknout, že oproti jiným premiérovým prejktům od HBO si Temný připad vede ještě poměrně dobře. Třeba Ostré předměty s Amy Adams zaznamenaly sledovanost 1,3 milionů a druhá série Sedmilhářek s Nicole Kidman vidělo pouze 1,1 milionu diváků. 

Samozřejmě se můžeme jen dohadovat, jak to bude se třetí sérií pokračovat, ale zatím má policejní detektiv Hayes nakročeno správným směrem. Pokud vás zajímá, co o případu řekají Maheshala Ali a Stephen Dorff, pusťte si přiložené video.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Beba | 18.01.2019 11:52
Druhá série Sedmilharek ještě není, ne?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu