Hra o trůny: Naomi Watts promluvila o prequelu

Hra o trůny: Naomi Watts promluvila o prequelu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Naomi Watts promluvila o svém nadšení z připravovaného spin-offu ke Hře o trůny. 

Britská herečka Naomi Watts propagovala na festivalu Sundance pro server Variety svůj nový film Luce, který zde měl premiéru v sobotu. Ovšem kromě otázek ohledně nového snímku musela také odrážet dotazy na připravovaný spin-off k oblíbenému seriálu Game of Thrones (Hra o trůny), kde urvala jednu z hlavních rolí, jak bylo již dříve oznámeno. 

"Vážně si myslíte, že bych vám to řekla? Snažíte se to ze mě nenápadně dostat?" odpovídala se smíchem, když byla dotázána na podorbnosti ohledně zápletky a postavy, kterou ztvární. Pochopitelně nesmí prozradit nic, přesto si neodpustila vyjádřit své nadšení.

Hra o trůny: U názvu prequelu došlo k omylu!
 

"Je to úžasný svět, že ano? Myslím, že je plný skvělých prvků, které tento seriál dělají tolik fascinujícím a zábavným," řekla herečka. "Nechci se do toho více namáčet, opravdu neřeknu nic víc, než že je to hodně vzrušující a to budu opakovat pořád a pořád a pořád dokola. Neprozradím nic víc."

Variety se jí dále vyptávalo, jestli sama zná konec poslední série Hry o trůny. Na tyto otázky herečka odpovídala pouze smíchem a prosbami, aby toho už nechali. I její kolegyně z filmu Luce Octavia Spencer přispěchala s poznámkou, že se z ní snažila dostat spoilery, ale neúspěšně. Tím ale palba otázek ohledně seriálu neskončila. Watts byla také dotázána, jestli je připravena čelit silné základně skalních fanoušků Hry o trůny. "To nevím, uvidíme, tato fanouškovská základna je obrovská a nejaké poznávání určitě přijde. Ale je důvod k tomu, že těch fanoušků je tolik, je to tak dobrý seriál."

Ohledně charakteru, který Watts ztvární, nám HBO už dalo malé vodítko. Podle stanice se má jednat o charismatickou prominentku skrývající temné tajemnství. Prequel je stále pouze ve fázi přípravy pilotní epizody a je to jeden z pěti plánovaných projektů, které budou oficálními prequely ke Hře o trůny. 

Finální série Hry o trůny bude mít premiéru 14. dubna na stanici HBO. K náhlednutí přikládáme i oficiální teaser trailer. Galerie nabídne fotky ze zatím jediné scény, která nám byla z finální série odhalena. Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu