The Expanse: 4. série je dotočená, jaké postavy uvidíme?

The Expanse: 4. série je dotočená, jaké postavy uvidíme? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 23 obrázků
Kam se pokračování přesune a s jakými novými postavami se seznámíme?

Přesně pořád ještě nevíme kdy, ale tento rok bude poprvé pokračovat The Expanse na platformě Amazon Prime čtvrtou řadou, která o víkendu ukončila natáčení. Ta se bude inspirovat událostmi z čtvrté knihy, která nese název O poklad Ciboly. V ní hrdinové opustí naši sluneční soustavu a vydají se vstříc novým světům pomocí vzniklé mimozemské brány, kterou jsme viděli v třetí sérii.

Díky tomu vypukla kolonizační horečka a hlavním dějištěm se stane planeta Ilus, která tvoří první lidskou kolonii. Na ní dojde ke sporu, když si planetu nárokují nezávislí osadníci a mocná korporace. Právě tam je vyslán James Holden v roli mediátora se svou posádkou, aby se pokusil vyostřenou situaci uklidnit, ale to ještě netuší, co na něj kromě smrtících slimáků čeká za další podivné věci.

The Expanse: 4. řada dorazí během letošního roku
 

Přesunutí příběhu do nového prostředí se samozřejmě neobejde bez nových postav. Burn Gorman ze seriálu Torchwood nebo obou dílů Pacific Rim si střihne záporáka Adolpha Murtryho, který stojí na straně korporace. Jednu z dalších hlavních postav, která vystoupí ze stránek knihy, bude Elvi Okoye (Lyndie Greenwood ze seriálu Ospalá díra) jako exobiolog vyslaný na Ilus. Další čerstvou posilou bude doktorka Lucia Merton z Ganymedu, jíž si zahraje Rosa Gilmore a Jess Salgueiro (seriály The Strain, The Boys) v dosud v nespecifikované roli.   

Zdroj: CBM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu