Teorie velkého třesku: Čeká nás hodinové finále!

Teorie velkého třesku: Čeká nás hodinové finále! | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Jedna éra letos končí...

Teorie velkého třesku je seriálový fenomén, který si od první epizody získal přízeň velké spousty fanoušků. Letos přijde ta chvíle, kdy sitkom z dílny studia CBS skončí. Finálová dvanáctá série má za sebou už 15 epizod a poslední štace je tu. Přesto zde máme ještě jednu novinku, co se konce týká.  

Podle serveru TVLine seriál obdrží finální dvouepizodu, jejíž dvě části na sebe budou přímo navazovat. Potvrdil to jeden z tvůrců seriálu, Chuck Lorre: "Bude to hodina - dvě oddělené epizody, které budou dějově přímo spojené."

Teorie velkého třesku: Kaley Cuoco vyslovila, co je třeba vyřešit
 

Otázka ale zní, jestli se má jednat o poslední 24. epizodu, která bude rozdělena na dvě části, nebo poslední dvě epizody (tedy e23 a e24) společně vytvářející dvoudílné spojené finále. Přesnější informace možná dostaneme v následujících týdnech, prozatím ale můžeme doufat, že tvůrci nadělí seriálu, jehož kvalita byla v posledních sériích mírně kolísavá, důstojný a pěkný konec. Myslím, že Teorie velkého třesku by si to po těch letech zasloužila. 

Jaký je váš názor na finální sérii? Myslíte si, že je načase skončit (stejně jako představitel Sheldona Jim Parsons), nebo byste nechali Teorii vysílat dál? Hodtě nám svůj názor do komentů. 

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Ondřej | 12.05.2019 19:35
škoda že to skončí doufal jsem že se dočkám 15 určitě jsou další fyzikální teorie které by se mohli použít ale jak ve dvanáctce měli ty nemocné oči myslím že už jim došli nápady
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu