Bryan Cranston z Perníkového táty se vrací jako zkorumpovaný soudce

Bryan Cranston z Perníkového táty se vrací jako zkorumpovaný soudce | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Slavný herec, kterého proslavila role v seriálu Breaking Bad (Perníkový táta), bude tentokrát zákon vymáhat. Tedy až do momentu, než bude nucen zamést stopy za zločinem vlastního syna.

Heisenberg je zpátky! Oprava - dny, kdy si nenápadný středoškolský učitel chemie přilepšoval bokem vyráběním drog, jsou nenávratně pryč. Nicméně jeho hlavní představitel, Bryan Cranston, se po několika letech vrací na televizní obrazovky. A podle prvotních informací i tentokrát se bude talentovaný herec pohybovat za hranou zákona. Připravovaná desetidílná minisérie s názvem Your Honor zasazená do New Orleans bude vyprávět příběh respektovaného soudce (Cranston), který se zaplete do hry plné lží a podvodů, když se dozví, že jeho syn byl strůjcem nebezpečné dopravní nehody. Bude ochoten v zájmu ochrany svého syna porušit zákon a umlčet vlastní svědomí? 
Připravovaný seriál stanice Showtime by se měl začít natáčet ještě letos. Cranston bude sloužit i jako jeden z producentů, a to po boku manželů Kingových (The Good Fight) a Petera Moffata (Night Of). To už je pořádná síla před i za kamerou. Jestli se tvůrci alespoň přiblíží slavnému Breaking Bad, máme se rozhodně na co těšit.

Zdroj: Comingsoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu