Teorie velkého třesku: Tvůrci stále (ještě pořád) nemají napsaný konec

Teorie velkého třesku: Tvůrci stále (ještě pořád) nemají napsaný konec | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Je snad finále 12. série v ohrožení?

Už v září, když měla závěrečná 12. řada Teorie velkého třesku premiéru, jsme vás informovali, že tvůrci nechávají scénář pro samotné finále tak trochu osudu. "K finální sezóně přistupujeme stejně, jako jsme přistupovali k předchozím jedenácti sezónám. Bez jakéhokoliv plánování. Od prvního dílu jsme nikdy neplánovali, jak se seriál v té řadě vyvine. Neplánujeme, my prostě jen vyprávíme příběh," řekl tehdy spolutvůrce Bill Prady. V prosinci pak Steve Holland uvedl: "Finále stále není napsané, ale víme, co chceme. Víme, k jakému konci míříme a jsme z toho nadšení."

Teorie velkého třesku: Čeká nás hodinové finále!
 

Jenže květnové finále se blíží a konec stále není hotov. Přiznal to výkonný producent Eric Kaplan: "Snažíme se k tomu přistupovat s velkou péčí, protože je tu mnoho lidí, pro které je tato show emocionálně důležitá. Je to výzva, ale dobrá výzva. Myslím, že to můžeme dokázat, ale stále to můžeme i zpackat." Kaplan upozornil na to, že v prvé řadě chtějí být vtipní, k tomu by ale měl být konec překvapivý a uspokojivý, což se v určitých alternativách může vylučovat.

Mnohokrát bylo například poukázáno na rozbitý výtah. Nejen diváci, ale též někteří aktéři projevili přání, aby byl konečně spraven. Uspokojivý by takový konec tedy rozhodně byl. Ale překvapivý? To nikoliv. A to nemluvíme o případném těhotenství Amy nebo Penny. Též se tyto varianty nabízí. Máte obavy, jak tohle dopadne, nebo tvůrcům věříte?

Zdroj: MetroUK

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu