Altered Carbon: Promo video odhalilo nové obsazení 2. série

Altered Carbon: Promo video odhalilo nové obsazení 2. série | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Seznamte se s novými postavami.

O novinky k druhé řadě Altered Carbon jsme nějakou dobou nezavadili, ale to se změnilo s příchodem prvního videa. To oznámilo, že je natáčení v plném proudu a představilo staré i nové postavy:

Tou první je dobře známý Takeshi Kovacs, bývalý voják protektorské jednotky Colonial Tactical Assault Corps, později člen Envoys a momentálně žoldák, jenž nebude mít už „pouzdro“ Joela Kinnamana, ale bude vypadat jako Anthony Mackie.

Druhou postavou je Takeshiho láska a vůdkyně uskupení Envoys Quellcrist Falconer, jíž jsme vídali ve flashbacích a představách hlavního hrdiny. Do role se vrací Reneé Elise Goldsberry.

Altered Carbon: Cyberpunková záležitost odhaluje dechberoucí trailer
 

Posledním známým je Poe v opětovném podání Chrise Connera. Umělá inteligence vlastnící v první řadě hotel Raven v Bay City je Takeshimu věrným společníkem snažící se pochopit, co to znamená být člověkem.

Poe se v druhé řadě potká s jinou AI jménem Dig 301 (Dina Shihabi), která je naprogramovaná na pomoc archeologům. Setkání s Poem dá jejímu „životu“ nový smysl.

Simone Missick na sebe vezme roli námezdní lovkyně Trepp. Když jí klient dobře zaplatí, dokáže vystopovat kohokoliv v osídlených planetách.

James Saito v roli Tanasedy Hidekiho je léta starý šéf Yakuzy ovládající organizovaný zločin na Harlanově světě. S Takeshim mají společnou historii.

Torben Liebrecht si zahraje Ivana Carreru, plukovníka speciální jednotky Protektorátu zvanou jako Wedge, jež má za úkol najít Takeshiho Kovacse.  

Zdroj: Geek Tyrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu