Suits: "Je čas protáhnout i jiné svalstvo," říká Gabriel Macht

Suits: "Je čas protáhnout i jiné svalstvo," říká Gabriel Macht | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Suits (Kravaťáci) skončí 9. sérií. Co na to představitel ústřední role?

V lednu bylo oficiálně oznámeno, že se 9. řada seriálu Suits (Kravaťáci) vznikne, zároveň však vyšlo najevo, že bude poslední. To samozřejmě zlomilo srdce celé řadě skalních fanoušků. Co na to představitel Harveyho Spectera, Gabriel Macht?

"Mám z toho velmi hořkosladký pocit. Jsem opravdu vděčný za to, že jsem měl po 9 let stálou práci a za vztahy, které jsem si udělal s režiséry, scenáristy, s ostatními herci i s celým štábem. Jsou pro mě jako druhá rodina. Tolik jsem se toho naučil o umění a businessu. Naučil jsem režii. Neskutečně jsem si užil, když jsem mohl režírovat několik epizod," řekl na úvod americký herec, který je u seriálu od samého počátku. Následně však připustil, že možná už pro konec uzrál čas. 

Suits: Návrat Meghan Markle a Patricka J. Adamse v 9. sérii?
 

"Vidím, že by to šlo táhnout ještě trochu déle, ale také vidím, že 9 let, to je... Jak často se některé show podaří dotáhnout to tak daleko?" položil v rozhovoru pro TVLine řečnickou otázku Macht a dodal: "Trvalo to dlouho, byl to skvělý běh, fantastický běh, ale je načase protáhnout i jiné svaly."

Jak herec sám uvedl, jedna jeho duševní strana je s rozhodnutím ukončit seriál v souladu, druhá jeho strana touží pokračovat. Teď se však bude soustředit na to, aby ve svém životě našel další kreativní elementy. Je pro něj výzva zahrát si postavy, které jsou třeba i úplným opakem Harveyho Spectera. A my mu držíme palce.  

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu