Proč opouští Patrick J. Adams spolu s Meghan Markle Suits?

Proč opouští Patrick J. Adams spolu s Meghan Markle Suits? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
V úterý prosákla v zahraničních médiích na povrch informace, že představitel Mika Rosse v Kravaťácích končí. Herec teď i vysvětlil, proč. 

Patrick J. Adams, představitel Mika Rosse v seriálu Suits (Kravaťáci), 8. sérii již nenatočí. Potvrdil tak spekulace, které kolovaly mezi fanoušky již od podzimu. Co za jeho odchodem stojí?

"Sedm sezón, tedy reálných osm let bytí pryč od domova a od mojí současné manželky, pro mě znamenalo opravdu tlak (v prosinci 2016 si vzal Adam herečku Troy Bellisario, pozn. red.). Poprvé jsem uvažoval o odchodu už v ke konci první poloviny šesté série, když byl Mike propuštěn z vězení. Z pohledu příběhu jsem si nebyl jistý, jestli je tam pro něj ještě místo," svěřil se pro The Hollywood Reporter herec. 

"Když jsme začali mluvit o podpisu nové smlouvy pro období 8. a další série, vzal jsem si čas na rozmyšlenou. Když jsem se podíval na práci, kterou jsem odvedl, došlo mi, že se Mike stane plnohodnotným certifikovaným právníkem. Před časem, když jsme se s ním potkali poprvé, byl to brilantní leč vyhořelý mozek bez skutečných vyhlídek. Ušli jsme kus cesty. Mike teď bude pracovat jako právník, je zasnoubený se ženou svých snů a bude mít prostředky i příležitosti dělat vše, co si jen dokáže představit. Hlas v hlavě mi napovídal, že kdybychom pokračovali, stane se jen dalším televizním právníkem v řadě. To by vůči němu nebylo správné," vysvětluje.

S hlavním tvůrcem Kravaťáků Aaronem Korshem se rozešli v dobrém. Korsh na konto Adamsova odchodu dokonce řekl, že změnil jeho život k lepšímu.

"Když jsme to s Aaronem začali rozebírat, rozhodli jsme se, že můj odchod má smysl. Bylo až děsivé a smutné zároveň, jak jsme se shodli," tvrdí Patrick.

Ten opouští seriál společně se Meghan Markle, která se koncem loňského roku zasnoubila s princem Harrym. 

"Meghan a já jsme si byli v mnoha ohledech nejbližší už jen proto, že jsme přišli jako dva nejmladší a zároveň nejméně zkušení členové obsazení. Ve své podstatě jsme spolu se seriálem rostli a byl to přirozený smysl, že jsme oba věděli, že pro nás nastal čas. Přestože to bylo nevyslovené, oba jsme věděli, že už se nevrátíme," dodal.

Zdroje: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu