Stranger Things: Co čekat od Eleven ve 3. sérii?

Stranger Things: Co čekat od Eleven ve 3. sérii? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Millie Bobby Brown, představitelka Eleven ze Stranger Things, nastínila divákům, jaká transformace čeká její postavu ve 3. sezóně.

Už 4. července se fanoušci seriálu Stranger Things dočkají na Netflixu dlouho očekávané 3. série, která je vezme do léta 1985. Podle fotek z natáčení, viz galerie, se z Eleven konečně stane normálně vypadající holka, přesněji řečeno kočka. To nebude hrát do karet Jimu Hopperovi, který tuto nebohou bytost tak trochu adoptoval. Jak před několika měsíci pronesl jeho představitel David Harbour"Jejich vztah bude o dost složitější, protože asi víte, co se děje dívkám a chlapcům, když jim je 13 a 14 - mnoho změn na jejich těle i v jejich sociálním životě. Nemyslím si, že bude Hopper moc dobře zvládat, že se z Eleven stává před jeho očima žena. Je to pro něj přímo příšerné. Možná horší než bojovat proti interdimenzionálním monstrům."

Sama představitelka Eleven, Millie Bobby Brown, teď však v rozhovoru pro Elle vyjádřila jiný názor: "Co se mi na Eleven líbí, je to, jak je těžké ji definovat. Jako by neměla vlastní osobnost. Neustále se snaží najít sama sebe a 3. série jí to konečně dovolí, a to dobrým způsobem. Opravdu se snaží najít sama sebe a ve 3. sezóně se určitě rozvine."

Stranger Things 3: Představitel Willa omylem odhalil osud psa Chestera!
 

Herečka promluvila také o tom, jak překvapivý byl ten obří úspěch seriálu: "Víte, nikdo to nečekal a já už vůbec, protože moje postava měla být na konci 1. série zabita. Opravdu jsem si nemyslela, že by mohla hrát Eleven v tom seriálu velkou roli. Když mě pak všichni začali sledovat a říkat, že je Eleven jejich oblíbenou postavou, nechápala jsem to. Říkala jsem si: Cože? Oblíbená postava je přece Dustin!"

Těšíte se na 3. řadu Stranger Things? Nejdiskutovanější teorie ohledně dějové linky 3. řady si můžete přečíst ZDE.

Zdroj: Elle

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu