Stranger Things 3: Eleven chce ztratit své superschopnosti

Stranger Things 3: Eleven chce ztratit své superschopnosti | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
Stará dobrá Eleven už nemusí nikdy být jako dřív. Co řekla? Hereččiny nejaktuálnější fotky z jejího soukromého archivu si prohlédněte v galerii. Millie Bobby Brown od 1. řady Stranger Things nesmírně vyzrála. 

Článek obsahuje drobné spoilery k 2. sérii Stranger Things. 

Bylo to dlouhé čekání, ale třetí řada Stranger Things se nedávno konečně dala do pohybu a začalo se natáčet, aby se stihla premiéra naplánovaná na léto 2019. S novou řadou se znovu vrátí i naši oblíbení hrdinové, mezi které patří i vědci upravená Eleven se superchopnostmi. Ta se na konci minulé řady konečně zbavila svých pronásledovatelů a nyní poprvé za svůj život může žít svobodně a beze strachu. Což pravděpodobně vede její představitelku Millie Bobby Brown k zamyšlení.

Stranger Things: Kolik inkasují hlavní hvězdy za 3. řadu?
 

Rozhodla se, že chce divákům předvést, jak je její postava dooprvady silná i bez podpory svých schopností. Proto doufá, že jí bude ze strany scenáristů vyhověno a všechny, nebo alepoň některé, schopnosti ztratí. I když zatím není jisté, jak by tento výrazný zvrat scenárisé vůbec provedli, k budoucímu dění v seriálu by se rozhodně hodil. Příští řada má být mnohem temnější, osudovější a celkově punurejší než ty předešlé a ztráta jejích schopností by tomuto podání jenom prospělo. Tomu navíc nahrává i představa samotné herečky. Její slova čtěte níže pod fotkou.

Myslím, že by se měla Eleven nějakým způsobem obětovat. Takhle chci, aby se to stalo. Chci aby opravdu musela obětovat své schopnosti. Pokud Eleven ztratí své schopnosti, je stejně mocná jenom jako postava? Myslím, že by to bylo vážně super. Chci z ní udělat silného člověka i bez schopností... Ale právě teď je vše jenom o její síle a myslím si, že pomalé ubírání tímto směrem by bylo vážně super.“

Poté, co Eleven převzala novou identitu jako Jane Hopperová a dokonce se objevila ve škole na Sněhovém bálu, by ztráta její největší zbraně znamenala hodně pro vývoj charakteru a zároveň změnu jejího statusu ze zneužívaného člověka na normální holku z předměstí. Byli byste radši, kdyby si Eleven prošla touto zásadní změnou, nebo byste ji radši znovu viděli odpálit dodávku do vzduchu jedním mávnutím?

V galerii si prohlédněte, jak herečka vypadá v běžném životě mimo natáčení.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu