Stranger Things 3: Představitel Willa omylem odhalil osud psa Chestera!

Stranger Things 3: Představitel Willa omylem odhalil osud psa Chestera! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Osud jedné z okrajových postavy je nechtěně venku.

Pokud od dnešního článku očekáváte, že se v něm dopodrobna dočtete o všem, co si třetí řada Stranger Things chystá na Eleven (Millie Bobby Brown), na ústřední klučičí partu nebo na oblíbeného šerifa Hoppera (David Harbour), jste na špatném místě. Spoiler, který uklouzl Noahovi Schnappovi, herci představujícího v seriálu Willa, totiž není nijak zásadní a o příběhu třetí řady vám neprozradí zhola nic. Spíše jen odpoví na jednu otázku, kterou fanoušci evidentně měli po sledování řad předchozích. Pro ty obezřetnější z vás, spoiler se nachází v dalším odstavci, rozhodně ale nemějte strach, že by vám mohl cokoliv zásadního prozradit.

Stranger Things: 5 věcí, které jste nevěděli o Jonathanovi
 

Noah Schnapp se účastnil talk show, kde na něj místo moderátora mohli otázky házet rovnou přítomní diváci. Jedna pozorná fanynka přišla s dotazem týkajícím se psa rodiny Byersových, Chestera. Pokud si nevzpomínáte, Chester se objeví hned v prvních deseti minutách první epizody, kdy se štěkáním marně pokouší zahnat Demogorgona od svého pána. Po zbytek řady už jen následuje Willovu matku, pozoruje její snahu se se synem nějakým způsobem spojit a dokonce několikrát ukáže i známky toho, že si je Willovy přítomnosti v jiné dimenzi vědom. Ve druhé řadě po něm ale nenajdete ani stopu. Žádný kus ocasu na okraji záběru, žádné štěkání v pozadí, prostě nic. Výše zmíněná fanynka si této nesrovnalosti všimla a požádala tedy mladého herce, jestli existuje pro psovo zmizení nějaké vysvětlení. Noah se chvilku zdráhal něco říct, ale po pár sekundách z něj vypadlo: „Hele, myslím, že umřel. V této [třetířadě je vidět i jeho hrob.“ Noah si samozřejmě vzápětí uvědomil, že právě vypustil z pusy spoiler a bezvýsledně se pokoušel dav utišit a přemluvit, ať si informaci nechají pro sebe. Vzhledem k tomu, že čtete tento článek, si nejspíš dokážete domyslet, jaký měl úspěch.

Tato fanynka ale samozřejmě nebyla ani zdaleka sama, kdo si této nesrovnalosti všiml. Rýpavým otázkám ohledně Chestera se herci nevyhnuli ani v minulosti. David Harbour ale všechny vtipně sestřelil na svém Twitteru minulý listopad, kde napsal: „Toho psa jsme museli po první řadě propustit. Měl velké problémy s emocemi. Nechtěl vylézt ze svého karavanu, házel po asistentech kávu… Bylo toho hodně.“ O něco serióznější odpověď následně podal v rozhovoru: „Byl to rozhodně ten nejhorší herec, s jakým jsem za celý život pracoval. Choval se jako pitomec. Prostě nedokázal udělat to jediné, co se po něm chtělo! Stačilo jen na něco zaštěkat, ale ne. A mimo záběr stál trenér a řval na něj, ať si pohne, protože jsou za to placení.“ Jak se tak zdá, za těch několik minut, co Chester strávil na obrazovce, dokázal pořádně naštvat všechny členy štábu a ještě odstartovat internetovou diskuzi. Na psa docela slušný výkon. Pod článkem najdete klip ze seriálu, v němž se Chester vyskytuje a také video Noaha Schnappa, kde titulní spoiler odhalí.

Zdroje: Young Celebrity World, Uproxx

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu