Stranger Things 3: Známe počet epizod i detaily natáčení

Stranger Things 3: Známe počet epizod i detaily natáčení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Třetí řada se oproti svému předchůdci dočká zkrácení.

V seriálovém světě čím dál častěji narážíme na situaci, kdy se jednotlivé řady nerady drží předem daného počtu epizod, ale raději se prostě počká na práci scenáristů, která následně diktuje, kolik se toho bude vlastně natáčet, a ne naopak, jak tomu bývalo zvykem. Krásným příkladem je třeba poslední Hra o trůny, kde se namísto tradičních deseti natáčelo epizod pouze sedm. A Stranger Things se podle nových zpráv budou tohoto postupu držet také.

Server TV Line totiž odhalil, že třetí řada této netflixovské hitovky bude oproti dvojce o jednu epizodu kratší a celá série se tedy bude sestávat pouze z osmi epizod. I když to může být pro skalní fanoušky trošku zklamání, stačí si vzpomenout, jaké zázraky dovedla jen s osmi díly předvést řada první. Navíc právě epizoda, kterou měla druhá řada oproti jedničce navíc, v níž se Eleven vydává na vlastní pěst pátrat po své sestře, sklidila zdaleka nejhorší reakce od diváků a celkově je na ni pohlíženo jako na tak trochu černou ovci celého seriálu. A k tomu mám pocit, že tvůrci seriálu Matt a Ross Dufferovi už svůj talent prokázali víc než dost, abychom jim v tomto rozhodnutí důvěřovali.

Kromě počtu epizod ale bylo oficiálně odhaleno i datum začátku natáčení. Podle interních zdrojů TV Line by se kamery měly rozjet někdy uprostřed dubna, což dokonale sedí na nedávnou informaci od Davida Harboura, jednoho z hlavních herců seriálu, který začátek natáčení předpovídal přesně na tuto dobu, aby seriál mohl znovu ovládnout Netflix někdy během roku 2019. Nelze tedy nic než přát štěstí, ať se vše povede i napotřetí.

Zdroje: TV Line

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu