Teorie velkého třesku: Kaley Cuoco odhalila, proč v původním pilotu nehrála Penny

Teorie velkého třesku: Kaley Cuoco odhalila, proč v původním pilotu nehrála Penny | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Původní koncept seriálu Teorie velkého třesku neodpovídal tomu, jak jej známe dnes. Proč v něm nebyla Kaley Cuoco? Herečka promluvila.

Pokud jste skalními fanoušky Teorie velkého třesku a sledujete náš web, jistě víte, že původní pilot byl v roce 2006 natočen bez Kaley Cuoco a dokonce i bez postavy Penny! Původní představa o hlavním ženském charakteru zahrnovala mnohem drsnější náturu. Postava se jmenovala Katie a v pilotu si ji zahrála herečka Amanda Walsh, kterou můžete znát ze seriálů jako Grimm nebo Smallville. Na konkurz se hlásila i Kaley, tvůrci ji však nevzali. 

"Na poprvé jsem roli Katie nedostala. Byla jsem příliš mladá, což nesmírně ráda říkám, protože teď už to o sobě říkat nemůžu. Pak, o rok později, se ke mně dostalo, že ten casting dělají znovu a přivedli mě zpátky," zavzpomínala herečka.

Teorie velkého třesku: 7 věcí, které by se ve 12. řadě měly vyřešit
 

Výkonný producent Bill Prady s radostí uvedl, že druhá verze se jim skutečně povedla: "Trojúhelník mezi Penny, Leonardem a Sheldonem v pilotu je víc než jen romance. Je jádrem celého seriálu. Máte Leonarda a dvě síly, které na něj tlačí. Sheldon, který ho vytlačuje z normálního světa a Penny, která ho v podstatě vtahuje zpátky. A ona je neodolatelná síla," uvedl.

Finále 12. série a vůbec celého seriálu se fanoušci dočkají 16. května. V galerii si prohlédněte celou sérii zákulisních fotek s Kaley Couco z natáčení Teorie velkého třesku.

Zdroj: DigitalSpy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Pavel | 21.03.2019 07:17
To je nějak divně napsané! Píše se že "původní pilot byl v roce 2006 natočen bez Kaley Cuoco a dokonce i bez postavy Penny" a o pár řádek níže se píše: " Trojúhelník mezi Penny, Leonardem a Sheldonem v pilotu je víc než jen romance". To nedává smysl. Tak je pilot bez Penny nebo s Penny?!? A ta druhá verze je co? Druhá verze pilotního seriálu? Takže Teorie má dva piloty? Chtělo by to víc vysvětlit, než člének pustíte do světla.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu