Teorie velkého třesku: "Při dabingu si cucám ruku," říká Jitka Moučková, dabérka Penny

Teorie velkého třesku: "Při dabingu si cucám ruku," říká Jitka Moučková, dabérka Penny | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jitka Moučková, jedna z nejlepších českých dabérek, promluvila nejen o své práci, ale také o hlasech, které namlouvá. Prohlédněte si českou tvář Penny v galerii.

Jitku Moučkovou sice možná neznáte podle tváře, podle hlasu však určitě. V prvé řadě o ní budeme hovořit v souvislosti se seriálem Teorie velkého třesku, kde namlouvá Penny, ale pravidelně ji máte možnost slýchat i jako Scarlett Johansson nebo Jessicu Biel. V poslední době si dle vlastních slov oblíbila především představitelku Sagy Norenové ze švédsko-dánské kriminálky Most. Jak se ale staví ke své aktuálně nejznámější dabingové roli?

"Já bych řekla, že Penny dabuji už deset let. Nevím to přesně, ale myslím, že jsem začínala v roce 2009. V každém případě se s Penny už dlouho kamarádíme! Myslím, že je to skvěle obsazené, protože my máme s Penny mnoho věcí společných. Ona totiž všechno řeší dobrým slovem a dobrým vínem a u toho asi obě zůstaneme," svěřila se Jitka magazínu Blesk pro ženy.

Zajímavost dne: Amy a Penny z TBBT změnily hlas kvůli vzpouře
 

Zajímavější, co však sdělila, bylo, jakým způsobem namlouvá milostné scény: "Máte ruku, takže si tak ocucáváte ruku," nechala se slyšet.

Jak si podrobně můžete přečíst ZDE, Jitka měla i krátké období, kdy jí byla Penny odebrána. Poměrně rychle jí však byla navrácena zpět. K tomu uvedla: "Pro mě to byl skoro zázrak, byla jsem hrozně překvapená, že lidem záleží na jejich seriálech a filmech, že nejsou jen tupé ovce, které koukají na televizi a kterým je jedno, co slyší. Moc mě to překvapilo a velice potěšilo a utvrdilo mě to v tom, že to s námi ještě není tak špatné."

Máte rádi Jitku Moučkovou coby dabérku Penny? Nebo dáváte přednost originálu? V galerii si můžete k hlasu Jitky Moučkové přiřadit i její tvář.

Zdroj: Blesk pro zeny

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Martina | 14.11.2019 13:11
Jsem moc ráda, že se nám paní Moučková vrátila. Ta paní, co jí nahradila v dabování, má strašně nesympatický hlas. A já na seriál přestala koukat, protože to se prostě nedalo.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu