South Park: Kyle po 20 letech mění český dabing!

South Park: Kyle po 20 letech mění český dabing! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jeden ze čtyř hlavních hrdinů seriálu Městečko South Park změní od 22. série český hlas. Hledá se nový a vy do toho můžete zasáhnout. V galerii si prohlédněte unikátní fotky ze zákulisí dabingu South Parku.

Nechvalně známá partička Cartman, Kyle, Kenny a Stan se již brzy objeví na Prima Comedy Central v nejnovější 22. řadě seriálu Městečko South Park. Tentokrát ale dojde k radikální obměně a South Park už nikdy nebude jako dřív. A odnese to jedna z hlavních postav - Kyle. Nemusíte se děsit, žádné smrtelné nebezpečí mu nehrozí ani se nebude stěhovat někam daleko. Změna přichází v podobě hlasu, který oblíbenému zrzkovi propůjčoval dabér Pavel Šrom již od 1. série. Českého Kyla jsme měli možnost poprvé slyšet před více než 20 lety! Kromě Kyla propůjčuje Pavel Šrom hlas například také otci rodiny ze seriálu Průměrňákovi a namluvil též postavu jménem Hrabě Odo se ze seriálu Vikingové. A mnoho dalších!

Kolik si v průměru vydělá český dabér? Známe konkrétní cifry
 

Nyní je třeba najít pro Kyla náhradníka. Prima Comedy Central se proto rozhodla na svém facebooku uspořádat anketu a budou to právě fanoušci South Parku, kteří vyberou pro Kyla nejvhodnější hlas. Anketa startuje již v neděli 11. listopadu a trvat bude až do 13. listopadu. Rozhodněte o tom, jak budou znít nové epizody Městečka South Park, a hlasujte v anketě. Nového Kyla uslyšíte již během února ve 22. sérii na Prima Comedy Central.

V galerii si prohlédněte 4 snímky ze zákulisí dabingu seriálu Městečko South Park, které nám pro vás, naše čtenáře, poskytla k nahlédnutí televize Prima. 

Zdroj: PrimaComedyCentral

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 9

Fupsik | 04.05.2020 12:57
Pardon z nějakého důvodu se to vložilo 2x...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu