Tip na svátky: Co zhlédnout, když máte Velikonoce u zadku?

Tip na svátky: Co zhlédnout, když máte Velikonoce u zadku? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Vyhněte se stereotypu, který servírují na svátky tradiční české kanály. Přinášíme vám tip, co zhlédnout a zachovat přitom ducha Velikonoc.

Nejste zrovna milovníci tradičně se opakujících českých pohádek, které jedou od rána do večera na nejsledovanější české televizi? Pusťce si na svátky velikonoční speciál South Parku z roku 2007. Jedná se o 5. epizodu 11. řady s názvem Šifra velikonočního králíka, v níž se Stan Marsh rozhodne pátrat po tajemství, které se skrývá za velikonočními tradicemi.

Vše začíná, když se Stan poměrně logicky ptá rodičů, proč ztrácí čas tím, že barví na Velikonoce vajíčka. Otec mu rozpačitě odpovídá, že je to tradice týkající se zmrtvýchvstání Ježíše Krista. "A proto barvíme vejce a králík je schovává? Nepřijde ti to nelogický?" odpovídá Stanley. "Mezi Ježíšem na kříži a králíkem schovávajícím vajíčka mi chybí díl skládačky," dodává.

Zajímavost dne: Tom Cruise neunesl zesměšnění v South Parku
 

Brzy si Stanleyho zájmu začnou všímat převlečení králíci z obchodního centra. Začnou ho pronásledovat. Ukáže se, že existuje tajný spolek zvaný Králičí klub mužů. Více vám neřekneme. Jen to, že se díl tradičně zvrhne v bizár největšího kalibru nepostrádající ninja bojovníky ani Leonarda da Vinciho. Upoutá zejména ty, kteří mají celé velikonoční svátky, slušně řečeno, u zadku. Jiný by celý díl možná nazval "velikonoční trolling".

Pokud jste noční tvorové, budete si moci epizodu zhlédnout 3. dubna v 1 hodinu po půlnoci na kanále Prima Comedy Central. V galerii si prohlédněte snímky z předmětné epizody. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu