Black Mirror: 5. série obsazuje první herce

Black Mirror: 5. série obsazuje první herce | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
O 5. sérii Black Mirror toho zatím příliš nevíme, přesto se nám ale začalo lehce rýsovat obsazení.

Netflixovský Black Mirror sice není tolik populární jako třeba jiné seriálové perly jako Stranger Things nebo Narcos, kterými se Netflix honosí, přesto ale svoji fanouškovskou základnu má. 5. série má být v produkci už od loňského roku a o její podobě zatím nemáme téměř žádné informace. Web Deadline ovšem zveřejnil zprávu o čerstvě obsazené dvojici herců. Jsou to Anthony Mackie, nejvíce znám jako Falcon z marvelovského flmového vesmíru, a Yayha Abdul-Mateen II, který na plátně oživil známého Aqamanova protivníka Black Mantu z konkurenční komiskové stáje DC. Zatímco Mackie je filmovým i seriálovým matadorem a díky roli Falcona se těší i velké známosti, Abdul-Mateen se v televizi i ve filmu objevuje teprve pár let, a právě role záporáka v Aquamanovi byl první výrazný zářez na pažbě tohoto amerického herce.

Black Mirror můžete na obrazovkách vídat už od roku 2011, a i když je dnes seriál vnímán jako produkce Netflixu, první dvě série byly odvysílány na britském Channel 4. Teprve poté se seriál dostal pod ochranná křídla streamovací služby. 

Netflix dále odmítal komentovat informace z Deadlinu, takže 5. série kromě základního obsazení pořád nenabírá žádné tvary. Po skončení 4. série se fanoušci těšili, že se 5. řady dočkají koncem roku 2018, ale místo toho Netflix vypustil interaktivní film s názvem Bandersnatch. Fanoušky tak museli uklidnit, že tento filmek ze světa Black Mirror skutečně není náhrada za 5. sérii, která se nadále připravuje, ale pro své vlastní dobro, natrpěliví diváci by rádi znali konečné datum premiéry.

Sledujete Black Mirror? Co na seriál říkáte? Dejte nám vědět do komentářů. Pokud si nedokážete jména obsazených herců spojit s obličejem, poslouží naše galerie.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu