Swamp Thing: Datum premiéry je konečně venku

Swamp Thing: Datum premiéry je konečně venku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nebude to trvat dlouho a uvidíme velkou zelenou příšeru z bažin.

DC Universe na čerstvě uplynulém WonderConu v Anahaimu oznámilo několik dat premiér, včetně toho pro očekávaný seriál Swamp Thing. Ten se už nějakou dobu natáčí v Jižní Karolíně (alespoň takové jsou poslední zprávy, o konci natáčení produkce nijak neinformovala) a již minulý rok jsme se dozvěděli, že ojedinělá hororová komiksovka na platformu zamíří někdy v květnu. Nyní konečně víme, že show si odbude premiéru přesně v pátek 31. května, a každý následující pátek na nás bude čekat jeden díl stejně jako u Titans, předchozího seriálu z DC Universe. Konec by měl být někdy v srpnu, což nám napovídá, že show bude mít nějakých 10 - 12 dílů.

Swamp Thing: James Wan prozradil, na co se těšit
 

Co se týče nových infomací, skoro nic se za poslední dva měsíce neobjevilo. Z dřívějška víme, že Swamp Thing nebude sdílet stejný svět se seriály Titans a Doom Patrol, a pojede svoji vlastní cestou. Zájem o menší „crossover“ nedávno projevil Matt Ryan, představitel okultisty Johna Constantina z Arrowverse, jenž je momentálně součástí Legends of Tomorrow. Spíš než jako něco vážného však můžeme tuto zmínku vnímat spíš jako pouhé přání herce.

Swamp Thing letos patří mezi nejočekávanější komiksové serály, zvláště když za ním stojí jméno hororového krále Jamese Wana, naštěstí už nyní víme, že stačí počkat pár týdnů.

Zdroj: DC Universe

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 01.04.2019 07:54
Pro mě osobně nejočekávanější komiksová věc Dc a hned po hellboyovi a Endgame obecně... Crossover s Constantinem klidně ale ne a tím šmoulou z CW ale úplně novým a lepším..ale něco mi říká že toho se dočkáme ve druhé řadě
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu