Swamp Thing: První fotky z natáčení v bažinách

Swamp Thing: První fotky z natáčení v bažinách | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dvě hlavní postavy byly zachyceny na prvních fotkách.

Před pár týdny začalo natáčení hraného seriálu Swamp Thing, který se doposud jeví jako další opravdu zajímavý komiksový počin. Show bude mít příští rok premiéru na DC Universe, kde momentálně úspěšně běží seriál Titans, a po četných castingových novinkách tu konečně máme i první fotky z natáčení. Těch sice není mnoho a ani nejsou ve valné kvalitě, nicméně zachycují dvě ústřední postavy, Aleca Hollanda (Andy Bean) a Abby Arcane (Crystal Reed), které v seriálu budou tvořit jak hlavní vědecký tým, tak i ten milostný. Právě Alec je totiž tím, koho záhadný virus promění v příšeru známou jako Swamp Thing.

Fotky zachycují hlavní pár kdesi v bažinách, které se nacházejí blízko města Houma v Louisianě, kde se odehrává hlavní příběh. V místních bažinách budou oba zkoumat tajemný virus, který ohrožuje obyvatele města. Můžeme však očekávat, že za vším bude stát něco tajemného a mysteriózního v čele s hlavním záporákem, kterého hraje Will Patton (Halloween).

Swamp Thing: Seriál konečně obsadil hlavní roli
 

Seriál Swamp Thing nebude sdílet stejný svět s ostatními seriály na DC Universe. V hlavních rolích se objeví Andy Bean, Crystal Reed, Will Patton, Maria Sten, Jennifer Beals, Kevin Durand a Derek Mears jako Swamp Thing. Premiéra by měla proběhnout v květnu 2019 na DC Universe.

Zdroj: Twitter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu