Swamp Thing: Casting odhalil možného záporáka

Swamp Thing: Casting odhalil možného záporáka | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Setkáme se v seriálu s magií a genetickými hrátkami skrze hlavního padoucha?

Seriál Swamp Thing je poslední dobou pravidelným účastníkem na našem webu. O zřejmě nejzajímavějším seriálovém projektu, který momentálně pro DC vyrábí společnost Jamese Wana, se postupně rojí více a více informací. Již dříve jsme vám přinesli informace o dvou hlavních postavách, Abby Arcane a Alecu Hollandovi, a také již víme, kdy začne natáčení. Právě proto, že se kamery rozběhnou už letos na podzim, shání studio herce do důležitých rolí. Kromě castingu na ústřední dvojici se nyní objevily zprávy o dvou dalších postavách, které v seriálu uvidíme.

Swamp Thing: Nové podrobnosti o hlavních postavách
 

Tou první je vedlejší postava jménem Matt Cable. Jeho popis zní "Šeriff města Houma a bývalá středoškolská láska Abby Arcane. V jádru dobrý chlápek, který však má problémy se vztekem." Do role studio hledá herce kolem 30 let, a jako příklad udává postavu Jamese Marsdena ze seriálu Westworld. Druhá postava je o něco zajímavější, protože se dle spekulací serveru The Hashtag Show může jednat o hlavního záporáka.

Jméno postavy není zveřejněné, nicméně se hledá někdo „typu Laurence Fishburna či Jeffa Goldbluma do role vychytralého, slizkého a mazaného padoucha“. THS zmiňuje několik variant, avšak za tu nejpravděpodobnější považuje postavu jménem Anton Arcane. Ten je v komiksech duševně narušeným strýčkem naší hlavní postavy Abby Arcane a jedním z úhlavních nepřátel Swamp Thinga. Popis postavy najdete níže, a i když se zatím jedná jen o spekulace, působí celkem logicky, že by na první dobrou měl být hlavním záporákem úhlavní nepřítel hlavního „hrdiny“ z komiksové předlohy.

Tak jako tak zůstaňte na příjmu pro další informace ohledně Swamp Thinga či dalších seriálů z DC Universe.

Anton Arcane se poprvé objevil v komiksu Swamp Thing č. 2 z roku 1972. Jedná se o vědce posedlého získáním nesmrtelnosti. Jeho biogenetické experimenty vedly k vytvoření např. Un-Mena, či oživení jeho mrtvého bratra Grigoriho, ze které se stal Patchwork Man. V jednom z komiksů byl díky svému magickému umění schopný transformovat svoje tělo do Swamp Thinga, a Swamp Thinga zpět do těla Aleca Hollanda. Holland však odhalil jeho zlé plány, a zvládl prolomit kouzlo, které proklelo Antona zpět do podoby starého muže. Anton byl poté schopný se opět transformovat do nového těla, a opakovaně na Swamp Thinga útočil. V dalších komiksech se objevil např. jako démon, a od restartu New 52 z roku 2011 patří mezi úhlavní záporáky v komiksech se Swamp Thingem.

Zdroj: The Hashtag Show

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi. | 02.07.2018 08:46
Asi nejočekávanější věc Dc pro mě
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu