Metropolis: Druhý prequel k Supermanovi se odkládá

Metropolis: Druhý prequel k Supermanovi se odkládá | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Za odkladem stojí nejen zajímavější seriál, ale také nespokojení fanoušci.

V rámci oznámení DC o nově uvedených seriálech na jejich nové stramovací platformě se objevily informace o tom, že seriál Metropolis se bude odkládat na úkor jiných. O Metropolis jsme vás informovali již dříve. Seriál má pojednávat o domovském městě Clarka Kenta předtím, než se v něm vůbec samotný Superman ukázal. V hlavních rolích se měli objevit reportérka Lois Lane a vědec Lex Luthor. Seriál měl být pojatý stylem Akty X, tedy ve stylu objevování záhadných tajemství a potenciálu města.

Metropolis: Druhý domov Supermana dostane vlastní seriál
 

Původně byl projekt plánovaný na rok 2019, to se však nyní zřejmě změní. Seriál měl být druhou hranou adaptací uvedenou na platformě DC Universe, nicméně plány se změnily se začátkem prací na seriálu Swamp Thing. Ten chystá pro studio James Wan, a pokud uspěje scénář, měl by být na platformě uveden právě příští rok namísto Metropolis.

Odložení seriálu však nemusí mít původ jen v projektových změnách. Již nyní se totiž rojily zprávy o tom, že fanoušci nejsou příliš nadšení změnami, kterými látka kolem Supermana prochází, a že další série o Suprmanovi bez Supermana není to pravé ořechové. Děj seriálu se tak možná na základě těchto reakcí ještě změní, a nakonec bude pojednávat o něčem jiném. Zatím však zůstává faktem to, že si na Metropolis ještě delší dobu počkáme.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu