Odkaz: Jaká monstra můžeme očekávat ve druhé řadě

Odkaz: Jaká monstra můžeme očekávat ve druhé řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Promluvila o tom tvůrkyně seriálu Julie Plec.

Spin-off k seriálu The Originals nazvaný Odkaz si v případě první řady vedl vcelku dobře. Sledovanost rekordy nelámala, ale zhruba jeden milion diváků, který usedal k obrazovkám, je pro stanici The CW dostatečné číslo na to, aby schválila druhou řadu.

V té první jsme měli možnost užít si vcelku zajímavá monstra, jakými byli například džin(ka), jednorožec nebo bezhlavý jezdec. A zdá se, že podobně zvláštní bestie můžeme očekávat i v další sérii. Prozradila to tvůrkyně seriálu Julie Plec:

"Bavili jsme se o polobozích, démonech a dalších fantastických kreaturách. Také jsme se bavili o bytostech, které se inspirují v historii a literatuře. Pokud byla napsána kniha o bezhlavém jedzci, kdo tvrdí, že bezhlavý jezdec skutečně v době Malivoru neexistoval? Určitě je naším záměrem, pokud jde o koncept [seriálu], mít v případě druhé řady podobnou strukturu. Aniž bych toho chtěla příliš prozradit, rozhodně se nám líbí nápad týkající se toho, že v našem universu Upířích deníků klepou na dveře Salvatorovy školy a působí problémy věci, u kterých jste nečekali, že existují."

Očividně tak můžeme i dál očekávat různá monstra, která známe z pohádkových příběhů, bájí a legend. A proč ne, když to fungovalo v případě první řady. Je ale otázkou, zda se to divákům neomrzí. 

Datum premiéry druhé série zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu