Riverdale: Spin-off Katy Keene našel představitelku hlavní role

Riverdale: Spin-off Katy Keene našel představitelku hlavní role | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Hvězda Pretty Little Liars míří zpět na televizní obrazovky.

Po půl roce od zrušení oddechové dramedy Life Sentence si sympatická herečka Lucy Hale (Pretty Little Liars) vyhlídla další televizní projekt. Zahraje si hlavní postavu v připravovaném spin-offu Riverdale Katy Keene. Stanice CW zatím objednala pouze pilotní epizodu, ve které se sejde Lucy Hale coby Katy Keene po boku postavy z Riverdale Josie McCoy. Tu si opět zahraje herečka Ashleigh Murray.

Riverdale: Spin-off obsadil starou známou
 

Katy Keene se bude odehrávat ve stejném světě jako Riverdale s tím rozdílem, že spin-off bude zasazen několik let po událostech na střední v Riverdale. U Ashleigh Murray se tak dočkáme poněkud „zestárlejší“ vizáže, aby časový rozestup mezi seriály byl jasně patrný pro všechny diváky. Katy Keene je čtenářům Archieho komiksů jistě povědomá, poprvé se na stránkách komiksů objevila již v roce 1945. Seriál bude sledovat život začínající módní návrhářky Katy Keene a jejích kamarádek, které se snaží prosadit v New Yorku na Broadwayi.

Na scénáři k pilotní epizodě pracuje tvůrce Riverdale Roberto Aguirre-Sacasa spolu se scenáristou Michaelem Grassim (Supergirl, Riverdale). Můžeme jen doufat, že se stanici CW bude pilot Katy Keene zamlouvat a dá této novince zelenou pro plnohodnotnou sezónu. Ze třetí řady Riverdale zbývají pouhé dvě epizody, které si odbydou premiéru 21.3. a 28.3. Promo video k předposlední epizodě si můžete pustit níže.

Zdroje: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu