Dočkají se Riverdale a Sabrina vzájemného crossoveru?

Dočkají se Riverdale a Sabrina vzájemného crossoveru? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Dva různé seriály se společnou komiksovou předlohou. Zkusí toho tvůrci využít?

Komiksová stáj Archie Comics dala světu jak partu z městečka Riverdale, tak i postavu Sabriny a spol. Od samotného oznámení plánu obrodit postavu mladé čarodějky si mnozí kladou otázku, zdali přijde na provázání dvou projektů. Pár zainteresovaných lidí již v této věci promluvilo a v následujících řádcích najdete přehled jejich různorodých názorů.

Nejrelevantnější by mohlo být prohlášení Marka Pedowitze, šéfa stanice CW, která stojí za zaběhnutým Riverdalem. V podcastu Archie Digest jeho slova tlumočil moderátor a vyplývá z nich, že nic takového by v plánu být nemělo a pro teď by se měl Netflix zejména soustředit na pevné základy seriálu o Sabrině. Doslova bylo řečeno:

„U Netflixu se podle Pedowitze zaměřují na dobré rozběhnutí Sabriny bez jakýchkoli myšlenek na crossovery, avšak doufají, že by k tomu v budoucnu mohla přijít příležitost. Než však na to začnou pomýšlet, chtějí ustanovit Sabrinu jako samostatnou entitu.“ 

To však bylo ještě v lednu a otázku otevřel během minulého měsíce i tvůrce Riverdalu a Sabriny. Roberto Aguirre-Sacasa řekl, že se věc ještě dočká rozřešení. Prý se to už probíralo a nikdy se nemá říkat nikdy, „protože kdo ví, co se stane. Při úspěchu je možné všechno. Byla by to zábava.“ Crossover sice nevyvrátil a ani nepotvrdil, ale jakožto showrunner prozatím nepojmenovaného seriálu o mladé čarodějce vyvrací tvrzení, že se tím v Netflixu aktuálně nikdo nezabývá.

Ale nebylo by to ono, kdyby zde nebylo nějaké ale. Svou troškou nejnověji přispěla i herečka Lili Reinhart hrající v Riverdalu jednu z hlavních postav. Na rozdíl od pánů mluvila přímočaře. Dostala k tomu příležitost během rozhovoru, když její seriálovou postavu posílala redaktorka rovnou na hostování do Sabrinina světa.

„Myslím, že Betty je výlučně riverdalovská a crossover nedává žádný smysl. To je důvodem proč bylo učiněno rozhodnutí stěhování k Netflixu – udělat Riverdale a Sabrinu úplně separované. Nevím, jaké má Roberto plány pro Sabrinu nebo jaké nadpřirozené prvky a magii použije. Vím, že to neexistuje v Riverdalu. Alespoň prozatím. Takže spojení těchto světů nedává smysl,“ zklamala naděje mnohých fanoušků.

Shrnout se všechny připomínky ke crossoveru dají v jednom bodě – než se Riverdale nezačne ubírat cestou pozvolného uvedení nadpřirozených jevů v souladu se Sabrininým světem, není důvod a asi ani šance na křížení seriálů. Pozorní diváci si ale mohli v Riverdalu všimnout už několika narážek na město Greendale, kterého je čarodějka obyvatelkou. V seriálu dokonce bylo řečeno, že Greendale není místem, kde by chtěl být člověk ponechán o půlnoci. Pročpak asi?

Tak či onak, jak značí jeden z obrázků v galerii, cesta ze seriálového Riverdalu do sousedního města již dávno existuje.

Zdroje: ArchieDigest, KsiteTV, Vulture

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu