Riverdale: První ochutnávky z druhé řady

Riverdale: První ochutnávky z druhé řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nečekaný seriálový hit se dočká pořádně nafouknuté druhé série. Na jakého nového herce se můžeme těšit?

Úvodní sezóna Riverdale bez nejmenších pochyb dokázala, že i teenagerovská stanice CW dokáže se správnými lidmi před kamerou i za ní vykouzlit skvělou kombinaci noir-dramatu z prostřední střední školy. Prvních 12 dílů se mohlo pyšnit skvělými kritikami a ještě lepší odezvou od divácké obce, podle které zůstalo zachováno kouzlo Archieho komiksu, který slouží celému seriálu jako předloha. Nemůže tak být velkým překvapením, že se fanoušci druhé série můžou těšit od podzimu na standardních 22 episod.

S celou řadou nezodpovězených otázek budou mít tvůrci co dělat, aby všechno uspokojivě vysvětlili. Podle všech dostupných informací půjde pořádně do tuhého a řadu našich hrdinů čeká pořádný očistec, předtím ale potřebují projít samotným peklem a právě neznámá cesta do temnoty na řadu z nich skutečně čeká. Můžeme se taky těšit i na několik posil do týmu. Pořádný zmatek do již tak nebezpečného života v Riverdale vnese Veroničin otec (Mark Consuelos), který se vrátí z vězení. Největším šokem bylo ovšem postřelení Freda Andrewse, Archieho otce, neznámým lupičem v baru. Byla to pouze náhodná loupež? A kdo vlastně tajemný střelec byl? To jsou jenom některé otázky, na jejichž odpověď si budeme muset počkat do půlky října, kdy druhá série startuje.

Pro zkrácení dlouhé chvíle se můžete mezitím podívat na první sneak peek z druhé série. Ještě předtím se ale můžete přesvědčit, že někdy je stejná zábava sledovat všechno, co neprošlo střihačskými nůžkami, jako už samotný výsledek na televizní obrazovce. Štáb totiž pro nás připravil sestřih těch nejzajímavějších nepovedených záběrů, po němž následuje první upoutávka na novou sezónu.

Zdroje: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu