Manu Bennett by rád udělal samostatný seriál s Deathstrokem

Manu Bennett by rád udělal samostatný seriál s Deathstrokem | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Mohl by na CW přibýt ještě jeden komiksový seriál?

Deathstroke, komiksová postava od nakladatelství DC, během posledních pár let výrazně nabyl na popularitě. A i když své začátky má samozřejmě v kreslených sešitech, slávu mu zajistila i jiná média. Hráči Batmanových her ho znají jako téměř neporazitelného zabijáka, s nímž museli mnohokrát svést souboj, fanoušci nynějších DC filmů už čekají, kdy se verze postavy hraná Joem Manganiellem objeví v nějakém tom Batman filmu, ale pravděpodobně nejvíce se Deathstroke zaryl do paměti veřejnosti svou štací v seriálu Arrow, kde ho představuje Manu Bennett. Tam si teď už skoro jeden a půl sezony užíval volna, ve finální epizodě páté řady se ale ukázal znovu a diváci svého oblíbeného záporáka zřejmě pořád nemají dost.

Tento názor s nimi zřejmě sdílí i sám Manu Bennett. Jeden z fanoušků totiž herce na Twitteru přímo kontaktoval a napsal mu, že by hrozně rád viděl Deathstrokea v jeho vlastním sólo seriálu. Bennett nijak neváhal, a rovnou odpověděl, že všichni, kdo by si přáli totéž, mají začít bombardovat twitterové účty DC, studia Warner a producenta všech CW komiksových seriálů, Grega Berlantiho. Herec by tedy o svůj vlastní seriál určitě stál (kdo by taky ne) a snaží odlepit projekt od země. Je ale nějaká šance, že by samostatný Deathstroke mohl opravdu přijít na svět?

Spin-offy nejsou v superhrdinském seriálovém světě žádnou raritou, samotná CW už odsunula mnoho vedlejších postav z jiných projektů do jejich vlastního Legends of Tomorrow a The Flash je původně také spin-off Arrowa. Něco podobného se plánovalo i u Marvelu se seriálem Marvel’s Most Wanted, který se měl soustředit na agenty Bobbi Morse a Lance Huntera. Daredevilovi se zase povedlo úspěšně nastartovat sólového Punishera.

Pokud by ale na Deathstrokea opravdu došlo, dost možná by se ani nevysílal na CW. Stanice už je teď domovem pro 4 DC seriály a pátý už je na cestě, na další by tedy už nemuselo být místo. Nejspíš proto přidal Bennett ke své zprávě o bombardování i Twitter účet Netflixu, kde by pro seriál asi rád viděl potenciální útočiště. Netflix se v poslední době se svými originálními projekty hodně rozjíždí a Marvel tu slaví skvělý úspěch se svými temnějšími a realističtějšími hrdiny, takže Deathstroke by sem nejspíš zapadl daleko lépe, než na CW a nemusel by se držet zpátky v aspektech jako jsou násilí a krev, se kterými je práce zabijáka úzce spjata. Jak to nakonec dopadne, na to si musíme počkat. Pokud byste ale také chtěli projekt podpořit, tak rychle na Twitter.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

?? | 04.06.2017 22:44
Este ho mozu supnut na jednu sezonu do posadky legends of tomorrow :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu