Arrow: Ve finále možná přijdeme o některé postavy

Arrow: Ve finále možná přijdeme o některé postavy | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Plus které postavy se ve finále páté řady vrátí a na jaké straně budou stát?

Arrow se po nepříliš dobře přijaté třetí a čtvrté sezoně těší ze spokojených ohlasů na aktuální sezonu pátou. Srdce oddaných fanoušků znovu zajásala, ale možná na ně čeká rána. Začíná se proslýchat, že finále rozjetého sporu hlavního hrdiny Olivera a jeho soupeře Promethea, pravděpodobně přinese i hrstku obětí. A to zejména ztráty některých milovaných postav ze strany Arrowa.

Tuto novou informaci potvrdila výkonná producentka Wendy Mericle, která prozradila pár informací o připravovaném finále páté sezony. Podle jejích slov se postava Chase snaží dokázat celému světu a hlavně Oliverovi samotnému, že není hrdina, ale vrah. A právě jeho vinou, by mohl seriál ve finále ztratit několik známých tváří.

Tvůrci slibují, že se pokusí spojit hlavní téma páté sezony s některými minulými příběhovými linkami, a že se v celém velkém finále můžeme těšit na návrat několika už známých postav z minulosti. Zejména to budou Black Siren (Katie Cassidy), Nyssa al Ghoul (Katrina Law) a Slade Wilson (Manu Bennett). Tým Arrowa si zatím šetří všechny trumfy, až do konce sezony a řada fandů předpovídá, že Arrow spojí své síly právě s těmito třemi zmíněnými postavami, aby mu pomohly nakopat Prometheovi zadek. Takže můžeme doufat, že si pro nás tvůrci přichystali bombastickou akci, která bude fungovat jako to pravé vyvrcholení všech dosavadních událostí.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu