Arrow: Deathstroke se vrátí

Arrow: Deathstroke se vrátí | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Na konci 5. série si pro nás tvůrci připravili překvapení v podobě návratu řady oblíbených postav.

O této informaci se na internetu šuškalo už poměrně dlouho, nedávno se k tomu tedy vyjádřil sám spolutvůrce Arrowa, Marc Guggenheim. Slade Wilson, postava ztvárněná Manu Bennettem, se nám poprvé představil na konci 1. série v Oliverových flashbacích z ostrova. V druhé sérii byl Slade Wilson konečně představen jako záporák Deathstroke, který Oliverovi dělal nemalé problémy.

Manu Bannett si pak tuto roli zopakoval ještě v jedné epizodě třetí série. Deathstrokea jsme se pak mohli dočkat ještě ve výroční 100. epizodě, kde jej ovšem nehrál Manu Bennett. Podobné tomu bude i ve finále páté série, kde se vrátí maskovaný zabiják Deathstroke, ale hrát jej bude opět jeden z kaskadérů seriálu Arrow. Manu Bennett pak následně tuto postavu pouze nadabuje. Herec je momentálně vytížen natáčením seriálu The Shannara Chronicles, ale hraní Deathstrokea jej bavilo, takže jsi našel chvíli alespoň na dabing této postavy. Pro mnohé fanoušky je to ovšem smutná zpráva, protože doufali v návrat samotného Manu Bennetta a ne pouze jeho hlasu. Tak uvidíme, co nám přinesou budoucí sezóny seriálu Arrow.

Do finále 5. série se ovšem vrátí ještě pár dalších postav z předchozích let. Prometheus donutí Olivera uzavřít spojenectví s postavami, které bychom nečekali. Jednou z nich je výše zmiňovaný Deathstroke, další by měl být Captain Bumerang, který se objevil naposled ve 3. sérii, kde jej společně zneškodnili Arrow a Flash. O něco lákavější je návrat Nyssy al Ghul, kterou jsme vídali pravidelně od poloviny 2. série až do poloviny 4., pak ze seriálu na nějakou dobu zmizela. Podle všeho by měla př svém návratu pomoci Oliverovi v boji proti Prometheovi a Thalii al Ghul. A vidět boj dvou dcer Ras al Ghula proti sobě, může být vskutku dobrá podívaná.

Zdroje: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu