Black Lightning: První pohled na nový kostým dalšího CW hrdiny

Black Lightning: První pohled na nový kostým dalšího CW hrdiny | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Cress Williams se nám poprvé ukazuje ve svém kostýmu, jako další superhrdina od stanice, která nám dala Arrowa a Flashe.

DC seriály už dlouho slaví na televizní stanici CW velký úspěch. Vše nastartoval seriál Arrow, který nasadil laťku sledovanosti a oblíbenosti poměrně vysoko, jen aby ji o dva roky později smetl Flash s ještě lepším výsledkem. Po dvou dalších příspěvcích do svého propojeného seriálového vesmíru, Supergirl a týmovce Legends of Tommorow, na nás míří už pátá adaptace komiksu od vydavatelství DC. Tentokrát se na televizní obrazovky dostane postava Black Lightning, jehož hraje Cress Williams (Doktorka z Dixie, Útěk z vězení). Teď máme z chystaného seriálu první fotku, která nám ukázala, jak bude vypadat hrdinův kostým.

Oblek pro seriál navrhla Laura Jean Shannon, která už oblékla hrdiny filmů jako Kniha Džunglí či Scott Pilgrim proti zbytku světa a jejímž nejznámějším počinem je jednoznačně design původního brnění Iron mana. Na kostýmu Black Lightninga se podle obrázku držela stylu obleků, které nosí nynější hrdinové pobíhající v komiksovém vesmíru na CW. Místo klasického těsného přiléhavého kostýmu, který Black Lightning nosí v předloze, se bude hrdina oblékat do podstatně masivnějšího oděvu ověšeného ochrannými pláty, které téměř připomíná nějaké moderní brnění. Oblek na několika místech mírně světélkuje modrou barvou, hlavně kolem loga blesků na hrudi a opasku. To je důležité, jelikož úplně původní verze postavy neměla žádné schopnosti a elektrické paprsky mohla vystřelovat pouze za pomoci speciálního opasku. Je tedy možné, že seriál použije tuto starší verzi, v té novější už Black Lightning blesky ze svého těla generuje přirozeně. Pod brněním je vidět i tenká vrstva látky se vzorem elektrických obvodů, což je pro postavu také něco nového. Mírnou změnou si prošla i hrdinova maska. Klasická škraboška byla nahrazena modernější verzí připomínající ochranné brýle. Hrdinův komiksový a seriálový kostým můžete sami porovnat v galerii.

V Atlantě se momentálně točí pilot seriálu v režii Salima Akila (The Game, Záblesk slávy), který epizodu i napsal a produkuje ji. S produkcí mi pomáhá jeho manželka Mara Brock Akil a hlavně Greg Berlanti a Sarah Schechter. Berlanti a Schechter spolu produkují všechny DC seriály na CW, Berlanti dokonce produkoval i film Green Lantern z roku 2011. Jelikož si zatím CW objednalo pouze pilotní díl, není známo, kdy by měla mít první série premiéru. Jak se nový design kostýmu líbí vám? Těšíte se na novou postavu?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

?? | 03.04.2017 22:03
Show Billa Cosbyho uz davno skoncila tak preco nie nieco na sposob cw ale hrdina je len tak mocny ako jeho protivnik. Neviem akych mal Black Lighting zaporakov v komixoch ale pokial mu nedopraju dakych poriadnych tak to neustoji
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu