Black Lightning: První řada dostala zelenou, máme první trailer

Black Lightning: První řada dostala zelenou, máme první trailer | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Hrdina metající elektřinu se oficiálně připojuje k Arrowovi, Flashovi a dalším se svým vlastním seriálem. Podívejte se na trailer.

Superhrdinské postavy od vydavatelství DC se svými seriály dosáhly na stanici CW obrovského úspěchu a momentálně na ní dominují sledovanosti. Už nějakou dobu slýcháme, že seriálům The Flash, Arrow, Supergirl a Legends of Tomorrow by možná měla přijít na pomoc posila v podobě hrdiny Black Lightninga. Důraz tu máme na slovo možná, poněvadž seriál si teprve procházel stádiem pilotního dílu, a nebylo tedy jasné, jestli na celou první řadu opravdu dojde. CW ale k potěšení fanoušků oznámila, že se není čeho bát a celá série s postavou Black Lightning byla oficiálně objednána. A spolu s touto novinkou byl vypuštěn i vůbec první trailer.

Za sebe musím říct, že i když rozhodně nejsem velkým fanouškem kteréhokoliv z nynějších CW seriálů, z traileru na mě Black Lightning působí nesmírně sympaticky. V titulní roli se nám představí Cress Williams, známý třeba ze seriálů Útěk z vězení, nebo Doktorka z Dixie, a který se na vás mračí také na titulním obrázku. V ukázce z něj ale srší charisma do všech stran a úsměvy naopak nešetří. Jako jeho manželku uvidíme herečku Christine Adams. Všimnout si jí můžete v seriálech jako Agenti S.H.I.E.L.D či Doctor Who, neštítí se ale ani filmového plátna. Objevila se například v Batman začíná a TRON: Legacy.

Dvě Lightningovy dcery, Jennifer a Annisu, hrají China Anne McClain a Nafessa Williams. Zajímavé je, že obě dcery se v komiksech stanou hrdinkami jako otec (pod jmény Thunder a Lightning) a v ukázce je jasně naznačené, že trochu těch superschopností opravdu podědily, tak uvidíme, jestli i ony někdy půjdou v hrdinských stopách svého otce. Pilotní díl zrežíroval Salim Akil (The Game, Záblesk slávy), který ho se svou manželkou i napsal. Jestli se vrátí k režii dalších epizod, to zatím nevíme. Taktéž není známo, kdy přesně bychom první řadu měli čekat (bude to někdy po Novém roce), ani kolik bude mít epizod, takže si na tyto informace prostě budeme muset počkat. Jak se nyní těšíte na tohoto elektrického hrdinu, když jste si ho mohli po tři minuty vychutnat v ukázce?

Zdroj: TV Line

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu