The Chilling Adventures of Sabrina: Máme Hildu a Zeldu!

The Chilling Adventures of Sabrina: Máme Hildu a Zeldu! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Do zatím nepojmenovaného seriálu o Sabrině přicházejí představitelky tetiček Hildy a Zeldy. A jsou to zvučná jména! 

Kiernan Shipka jakožto Sabrina dostala svou nejlepší kamarádku Rosalind a teď se konečně dostalo i na její tety. Koneckonců, bylo na čase, jelikož by podle starších informací mělo být natáčení v plném proudu a jde o postavy, se kterými hrdinka sdílí jednu domácnost. Kdože si je tedy zahraje?

Pro Hildu, kterou v původním seriálu ztvárňovala Caroline Rhea, vybrali tentokrát Lucy Davis, anglickou herečku, kterou znáte jako Ettu z loňského megahitu Wonder Woman a možná si na ni vzpomenete i z parádní komedie Soumrak mrtvých.

Postava Hildy Spellmanové bude pro Sabrinu starostlivou pěstounkou mateřské povahy. Oplývat bude správným a možná trochu ulítlým smyslem pro humor, bude zběhlá ve výrobě elixírů a kleteb proti nepřátelům, ale i ve výrobě elixírů lásky.

Proti tomu Zelda bude tvrdší oříšek. Má být tou přísnější z dvojice opatrovnic. Hrdě a zbožně věří, že není větší cti, než sloužit “Temnému Pánu“ a “Církvi noci“. Obrazně pak řečeno, zatímco Hilda by byla Ábel, Zelda by byla její Kain. Doma bude jasnou autoritou, na Sabrinu však nedá dopustit a bude její divokou ochránkyní.

Štafetu v její roli po původní Beth Broderick přebere filmová Éowyn, neteř krále Rohanu, Miranda Otto. Po neznámých dívkách dosazených do teenagerských rolích tak spolu se zmíněnou Lucy Davis pozvedávají netflixovský projekt na novou úroveň.

V souvislosti se spřízněním této věci s úspěšným seriálem Riverdale tak začíná nenápadný, leč ambiciózní Sabrinin projekt nabírat na váze a po herecké stránce na očekávání. Sám o sobě totiž dosud vzbuzoval očekávání hlavně ze strany plánovaného pojetí seriálu, jakožto temné a okultní podívané, která s příchutí kultovních snímku jako Vymítač ďábla a Rosemary má děťátko zabrousí až do hororového žánru.

Jsme jednoznačně potěšeni novým obsazením a jsme hodně zvědaví, co přijde dál. Jak se na novou Sabrinu dívá původní osazenstvo seriálu z devadesátých let, se můžete kouknout v přiloženém videu.  

Zdroje: Netflix, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu