The Chilling Adventures of Sabrina: Máme první info k pilotu

The Chilling Adventures of Sabrina: Máme první info k pilotu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Víme, z čeho čerpá hrůzu pilotní díl, jaká další postava se ukáže a jak byla mladá čarodějka zrozena.

Dlouhý název, pod kterým je prezentován televizní reboot čarodějky Sabriny, je vždy lepší, než „nepojmenovaný Sabrinin projekt“, pod kterým je veden u Netflixu. Objevují se však zvěsti, že by se seriál mohl jmenovat jednoduše Sabrina. I přes fakt, že se naplno maká na pilotní epizodě, si však na název budeme muset ještě chvilku počkat.

Samotná první epizoda dostala název October Country, což je převzato z hororové povídkové antologie spisovatele Raya Bradburyho, nositele Pulitzerovi ceny za sci-fi a fantasy. Tato sbírka povídek, kterou se tvůrci inspirovali pro vkročení do seriálu, vyšla hluboko v minulém století. Konkrétně v roce 1955. Obsahovala devatenáct temných povídek a v našem překladu vyšla v roce 2006 pod názvem Říjnová země.

Sbírka svou potemnělou atmosféru čerpá z lidských emocí a strachu z běžných věcí. Za všechny uvedeme třeba návštěvy v zrcadlovém bludišti, prohlídky katakomb nebo smrtelné nehody. Zastoupená je i tematika upírů, posmrtného života a dětských hrdinů s pokřivenými děsivými osudy. Je to dost materiálu pro celou seriálovou řadu, tak uvidíme, co se hodilo pro očekávanou hororovou Sabrinu.

Název pilotního dílu byl prozrazen příspěvkem komiksového dómu Archie Comics na sociálních sítích. Kromě toho se dozvídáme přehlíženou zprávu z loňského podzimu, kdy byla sdílena i jedna stránka ze scénáře. V textu figuruje postava Harveyho Kinklea, kterého si můžete pamatovat i z devadesátkového sitcomu.

V popsané scéně mu Sabrina vysvětluje svůj zrod. Vede ho do podivného lesa. „Zde. V lesním porostu. Před téměř šestnácti lety. Zde budu na své narozeniny znovuzrozena,“ popisuje mladíkovi důvod, proč se nemůže zúčastnit halloweenské party. „Při odbití půlnoci. Uprostřed polostínového zatmění měsíce, které se děje jednou za 66 let,“ doplňuje neobvyklý jev, se kterým svého kluka, na rozdíl od původního seriálu, seznámí.

Kdo si Harveyho zahraje, nevíme. Stejně tak jsou v mlze držena jména dalších herců. Možná, že až si ve studiu ujasní, jak se vlastně jmenuje samotný seriál, dočkáme se i seznamu jmen představitelů vystupujících postav.  

Zdroje: DigitalSpy, ComicBook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu