Chilling Adventures of Sabrina: Kdo si zahraje čarodějku tentokrát?

Chilling Adventures of Sabrina: Kdo si zahraje čarodějku tentokrát? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Sabrina již zná svou novou seriálovou tvář. Představí se nám ve vší parádě ještě letos. A kdo další ji bude na obrazovkách doprovázet?

Záměr streamingové služby Netflix vzkřísit pro obrazovky postavu mladé čarodějky je již nějakou dobu známý. Seznámili jsme vás s ním v článku ještě začátkem minulého měsíce.

Po Novém roce víme, že bude seriál uveden během roku 2018. Není se proto čemu divit, že se práce sunou svižně vpřed. Přesné datum premiéry ještě do davu vypuštěno nebylo, ale při náhledu do netflixovského vysílacího plánu můžeme seriál očekávat nejdřív na podzim. Tento odhad je logický jak kvůli času potřebnému na produkci dvaceti objednaných epizod (začít se má v nadcházejícím období), tak i vzhledem k seriálu Riverdale, se kterým může být Sabrina do nějaké míry přepletena.

Riverdale se po odvysílání druhé řady odebere k odpočinku před tou třetí, a proto je pravděpodobné, že se Sabrina, jako sesterský projekt, rozběhne až po ní.

Nejpodstatnější zpráva je ale rozhodně jméno dívky, která se zhostí ústřední postavy. Archie comics, domovské vydavatelství příběhů o Sabrině, dosadilo do hlavní role osmnáctiletou herečku jménem Kiernan Shipka. Znát ji můžete především ze seriálu Mad Men (Šílenci z Manhattanu)

Se svým názorem na tuto volbu se podělil Roberto Aguirre-Sacasa, výkonný producent seriálu a zároveň autor komiksové řady, ze které bude seriál čerpat. „My všichni jsme tak velcí fanoušci Kiernaniny práce, že když jsme začali mluvit o tom, kdo by mohl být novou inkarnací Sabriny, její jméno bylo na seznamu všech,“ neskrýval nadšení z toho, že diváci uvidí v temně pojaté adaptaci mladou Kiernan.

Inspiraci si má zpracování brát například z hororových děl Rosemary má děťátko a Vymítač ďábla.

Jistě je na místě zmínit, že se na obrazovky vrátí i tety Hilda a Zelda. Informace o probíhajícím castingu zveřejnil v předvánočním období server That Hashtag Show. V této zprávě se navíc zmiňuje i další člen Spellmanovic rodiny – Abrose Spellman. Sabřinin bratranec a zároveň nekromant, který v seriálu z devadesátých let nefiguroval. Naopak zatím nepadla jediná zmínka o kocouru Salemovi. Zrovna na něj je sice času dost, ale kdyby se na nějakém kočičím hereckém webu něco šustlo o castingové sháňce po kocourovi s magickými schopnostmi, rozhodně dáme vědět!

V případě, že jste Sabrininu představitelku doposud nikde neviděli, v galerii naleznete více jejích fotografií. Co myslíte, dobrá volba?   

Zdroje: ArchieComics, ThatHashtagShow

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu