Kočičí bleskovka ze světa čarodějky Sabriny: Salem na scéně!

Kočičí bleskovka ze světa čarodějky Sabriny: Salem na scéně! | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Divák si bez kocoura Salema seriál se Sabrinou ani neumí představit. Inu, ani nemusí. Máme pro vás jeho první fotku.

V původním seriálu byl kocour Salem tak úspěšnou postavou, že se jeho televiznímu vzezření přizpůsobila i komiksová předloha. Bylo tak otázkou času, kdy se na veřejnost dostane zpráva o jeho zahrnutí do nového seriálu.

Nutno ale říct, že zatímco byl v televizi pojatý značně humorně, komiks na něj kladl trochu větší nároky. V sérii The Chilling Adventures of Sabrina zastával poněkud vážnější roli korespondující s temnějším tónem komiksů. Byl pro Sabrinu hlasem rozumu a neváhal kritizovat její riskantní počínání.

Ze zmíněné komiksové řady vychází i nový seriál a my můžeme očekávat, že kocour nebude jen zdrojem sarkastických poznámek, ale vezme si s sebou z malovaných stránek i racionalitu a moudrost zapadající do hororově laděného díla. Jistěže – není vyloučeno a vlastně bude určitě vítáno, jestli se Salemův potenciál k odlehčení situací využije. Nakonec, kdo jiný než mluvící kočka?

No a zde se můžete pokochat fotkou nového Salema, kterého na drákulovsky stylizované fotografii nahrál na svůj Twitter ilustrátor komiksu a showrunner seriálu Roberto Aguirre-Sacasa

Co se týče Salemovy historie, z obrazovek si možná vzpomínáte, že šlo o čaroděje, který chtěl ovládnout svět a byl za to na sto let proměněn v kočku. Komiksy to podávají o dost skromněji: kdysi (v lidské podobě) zasáhl do salemského procesu, což bylo vyústění amerického honu na čarodějnice, za co byl temnými sílami proměněn v kocoura. Na úplných počátcích své komiksové existence šlo ale o obyčejnou nemluvící oranžovou kočku.

Zdroje: TheMarySue

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu