Life Sentence: Neúspěch u diváků přinesl neblahé důsledky

Life Sentence: Neúspěch u diváků přinesl neblahé důsledky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 28 obrázků
Kolem pokračování seriálu Life Sentence bylo dlouho ticho. Nyní protagonistka Lucy Halle objasnila situaci.

Srdceryvný seriál Life Sentence se začal vysílat z kraje letošního roku na stanici CW o středečních večerech hned po seriálu Riverdale. Poslední dva díly Life Sentence se ovšem z nevyjasněných důvodů přesunuly do pátečního večerního slotu, což už samo o sobě zavánělo rozpaky. Seriál po svém spuštění zaznamenal velký propad ve sledování, který je většinou posledním hřebíkem do rakve nových seriálů.

Nyní je všem dohadům konec, neboť představitelka Stelly, herečka Lucy Halle (Pretty Little Liars, Vadí nevadí), zveřejnila na svém twitterovém účtu dojemný příspěvek, kde potvrdila zrušení seriálu po první řadě: „Právě jsem obdržela smutnou zprávu, která potvrdila, že se Life Sentence nedočká druhé řady. Byla jsem emočně spjatá se Stellou a se všemi, kteří se na seriálu podíleli. Takže jsem momentálně vážně v šoku, ale jsem šťastná za to, že jsme měli možnost vyprávět tento nádherný příběh. Občas se stane, že seriály nerezonují s publikem a zkrátka nefungují, ale i tak mě velmi těší, co jsme dokázali, a jsem vděčná za všechny nabyté zkušenosti. Life Sentence si zasloužil aspoň tu jednu řadu, a proto srdečně děkuji všem těm, co nám tuhle možnost umožnili. Někde v kosmu rodina Abbotových pokračuje ve svém dysfunkčním životě a Stella je stále tou bláznivou zasněnou rošťandou. Kapitola našeho příběhu skončí dřív, než jsem sama chtěla, avšak beru to jako životní lekci. Věci ne vždy vycházejí tak, jak jsme plánovali a je jen na nás, co s tím uděláme. Minulý rok byl úchvatný a hrozně moc děkuji za podporu, kterou jste mi projevili. Stvořili jsme něco opravdového a žádné zrušení nám to již nevezme."

Life Sentence vypráví příběh Stelly Abbotové (Lucy Halle), mladé holky, která žila ze dne na den díky diagnostikované rakovině. Jednoho dne zjistí, že je vyléčená a musí se vypořádat se všemi problémy a strastmi své rodiny, o kterých neměla ani tušení. Život mladé „neumírající“ holky se zdá být mnohem problematičtější, než si myslela. Obsazení doplňují: Elliot Knight (Vražedná práva), Dylan Walsh (Dům u jezera), Gillian Vigman (Nová holka), Brooke Lyons (iZombie), Carlos PenaVega (Big Time Rush) and Jayson Blair (Whiplash).

Seriál nepovažuji za nic přelomového či jen lehce výjimečného. Ovšem coby pohodová feel good oddychovka s roztomilou hrdinkou a sympatickými postavami Life Sentence fungoval bez problému. Ne, že by mě zrušení po první řadě nějak trýznilo, ale myslím si, že na amerických stanicích běží mnohem průměrnější skvosty, které by si zasloužily ukončení mnohem více než Life Sentence.

K odvysílání zbývá pouze šest epizod. Konečnou třináctou epizodu odvysílá stanice CW 15.6. Níže se můžete podívat na plnohodnotný trailer k seriálu. V galerii pak najdete osobní fotky z instagramu Lucy Halle, nespočet screenů ze seriálu a oficiální plakáty.

Zdroje: TVLine, Twitter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Bobby88 | 11.05.2018 21:05
Škoda... Lucy je fakt kočka... ne že by to byla kdovíjaká herečka, ale snad dostane další roli. Seriál jako takovej běžnej průměr.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu