Daredevil : Ke zrušení se vyjadřuje hlavní záporák seriálu

Daredevil : Ke zrušení se vyjadřuje hlavní záporák seriálu | Fandíme seriálům
Netflix/Marvel
Zobrazit dalších 5 obrázků
Vincent D'Onofrio uklidňuje vášně fanoušků, kteří viní Netflix či Disneyho.

Zrušení marvelovských seriálů na Netflixu je pro mnohé z fanoušků bolestivé téma. Seriály si získaly diváky zajímavými postavami, slušnou akcí a obecně dobrým řemeslným zpracováním. Nově se ke zrušení znovu vyjádřil i představitel Kingpina (Vincent D'Onofrio) ze seriálu Daredevil.

„Nemyslím si, že je to něčí chyba. Už vůbec ne společností Disney, Netflix nebo Marvel. Jak se společnosti spojují a vznikají nové streamovací služby, platí pro obsah nová pravidla a společnosti se stále učí, jak se s novým světem vypořádat. Doufám, že se Daredevil vrátí? Ano! Jak kvůli fanouškům, tak kvůli Fiskovi.“

D'Onofrio byl v minulosti docela upřímný. O zrušení seriálu zpočátku prohlašoval, že to celé nedává smysl. Nyní podle svých slov začíná chápat, jak komplikované věci jsou. Představitel jednoho z nejlepších televizních záporáků zároveň dříve prohlásil, ačkoli ho konec Daredevila mrzí, že je na jednu stranu i rád. Seriál podle něj nebyl zrušen kvůli zhoršující se kvalitě nebo snad díky tomu, že by ztrácel dech, což je podle něj velmi vzácné. Nyní chce věnovat svou energii jiným projektům. Fanoušci nicméně po Vincentově příspěvku mohou nadále tajně doufat, že se alespoň u Daredevila pokračování jednou dočkáme.

A co vy? Přáli byste si obnovení Daredevila, popřípadě dalších seriálů z Netflixu? Nebo už jste ztratili veškeré naděje? Co s postavami bude dál se snad dozvíme v průběhu následujících měsíců. Zatím nám nezbývá nic jiného než čekat na poslední sezónu Jessicy Jones a prozatím se s marvelovskou érou na Netflixu rozloučit.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu