Q-Force: Hvězda seriálu Will & Grace chystá sérii o LGBTQ špiónech

Q-Force: Hvězda seriálu Will & Grace chystá sérii o LGBTQ špiónech | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Netflix nabídne netradiční podívanou.

Netflix dál pracuje na rozšiřování seriálové nabídky ze své produkce. A přibude k nim malinko netradiční kousek a to animovaná špiónská série Q-Force o týmu složeném z tajných agentů spadající do LGBTQ (lesbické-gay-bisexuální-transexuální-queer) komunity.

Jejími tvůrci bude dvojice Sean Hayes (Will & Grace) a Todd Milliner (Grimm). Zápletka se zaměří na pohledného agenta a jeho kolegy, kteří jsou ostatními agenty neustále podceňováni a musejí jim dokázat, že jsou stejně dobří jako oni.

Milliner k seriálu dodal:

"Špionské seriály jsou náročné, protože jsou velmi drahé. Přemýšleli jsme, jak natočit gay špionážní podívanou a to každý týden a jediný způsob jak to udělat je animovaná verze, protože můžeme udělat všechny ty zábavné momenty z filmů Jamese Bonda. Můžeme cestovat, můžeme mít velké honičky, animace nám poskytne podobnou svobodu.

Hayes poznamenal: "Kromě toho nevím, zda by studia dala zelenou hrané podívané z tohoto žánru, která by měla jako hlavní postavu gaye. Doufejme, že v budoucnu ano, ale aktuálně to tak nevypadá."

"Zdá se, že jde o jednu z posledních bašť maskulinity a zdá se, že nemůžeme porušit pravidlo toho, kdo ztvárňuje hlavní roli," dodal Milliner.

Je asi pravda, že přestože jsou diváci už mnohem toleratnější, tak by asi ne všichni dobře snášeli to, pokud by byl hlavní hrdina hraného špionského seriálu homosexuál a animovaná verze se tak zdá být jistější volbou. 

Kdy se jí publikum dočká, to ale zatím není jasné.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu