Better Call Saul: 5. série prequelu Perníkového táty se opozdí

Better Call Saul: 5. série prequelu Perníkového táty se opozdí | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Na povedený spin-off si fanoušci počkají o trochu déle. Co za tím stojí?

Seriál Better Call Saul (Volejte Saulovi) je prequelem a zároveň spin-offem k mimořádně populárnímu seriálu Perníkový táta. Ve svých dosavadních čtyřech sériích se zaměřuje především na postavu Jimmyho McGilla/Saula Goodmana (Bob Odenkirk), právníka, který řeší problémy velice nevybíravými způsoby a pro slušný výdělek je schopen udělat cokoliv. Finále čtvrté série, které se odvysílalo v minulém roce, pak mělo pro tuto postavu velmi zajímavý závěr, který všechny fanoušky navnadil na to, co bude dál. Na pátou sérii si ale fanoušci počkají o něco déle, má být totiž uvedena až v následujícím roce, tedy v roce 2020.

Přesněji se k tomu vyjádřila prezidentka AMC Sarah Barnett. Dle jejích slov je opoždění páté série způsobeno tím, že kvůli jiným pracovním závazkům všech herců bylo zkrátka velmi obtížné najít nějaký společný termín, kdy by se všichni mohli sejít na place. K tomu Sarah Barnett ještě dodala, že je lepší raději počkat na dostupnost všech herců, než natáčet rovnou bez určitých postav, což by jistě mělo na výsledné přijetí páté série svůj dopad. Zároveň Sarah Barnett uvedla, že seriál se pomalu začíná blížit ke svému konci. Neznamená to ale, že by už pátá série měla být tou poslední.

Better Call Saul si vzhledem ke své provázanosti s úspěšným Perníkovým tátou rychle získalo dobrou sledovanost a co je možná ještě důležitější, odnášel si také velmi dobré recenze. Pokud tedy znáte seriál Perníkový táta a prequel Better Call Saul vás nějakým způsobem minul, budete nyní mít velký prostor k tomu předchozí čtyři série dohnat.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu