Star Wars: Vader: První teaser trailer na 2. epizodu

Star Wars: Vader: První teaser trailer na 2. epizodu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Vedle kratičké upoutávky máme také informace o uvedení plnohodnotného traileru. 

Čerstvě zahájená Star Wars Celebration nám jistojistě přinese spoustu novinek z předaleké galaxie, vedle toho zde ale ještě máme menší novinku ohledně druhé epizody fanouškovské série s Darth Vaderem. Tvůrce projektu, Star Wars Theory, přinesl na svém kanálu první oficiální teaser trailer pro druhou epizodu. V přiloženém videu tento youtuber nejprve ještě mluví o práci na první epizodě, děkuje fanouškům za podporu atd., samotný teaser tak začíná až ve 3.40 minutě.

Nový teaser je velmi podobně laděný, jako ten na první epizodu, kde jsme dostali náhled na Vaderův meč a slyšeli jsme různé hlasy. Tentokrát vidíme meč mistra Windu, který pak letí směrem k někomu, kdo si jej přitáhl pomocí Síly. Více teaser neodhaluje a jedná se tak opravdu čistě o velmi malé navnazení, které je ovšem z grafického hlediska velmi dobře udělané.

Před samotným teaserem nám Star Wars Theory v přiloženém videu zároveň ještě slíbil, že v květnu bychom se měli dočkat nějakého plnohodnotného traileru, který bude vytvořen také pomocí speciálních efektů, jako tento teaser. To dává celkem smysl vzhledem k tomu, že se samotná epizoda ještě nenatáčí. Pokud bude ovšem trailer stejně dobře zpracovaný, jako tento kratičký teaser, tak to bude určitě stát za to.

Zároveň bych se vsadil, že tento plnohodnotný trailer vyjde 4. května, kdy se slaví Svátek Star Wars (May the 4th), tak uvidíme. Samotná druhá epizoda ještě stále nemá oficiální datum vydání. Prozatím víme pouze to, že natáčet by se mělo výhledově v září. Níže najdete přiložené video s teaserem. Zároveň, pokud vás tato dřívější novinka minula, tak si v galerii můžete prohlédnout herce, který ztvární Mace Windua. Od Samuela L. Jacksona je téměř k nerozeznání. 

Zdroj: StarWarsTheory

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu