Kompletní přehled seriálů chystaných pro Disney+

Kompletní přehled seriálů chystaných pro Disney+ | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 28 obrázků
Co všechno nabídne nová streamovací služba od Disneyho?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Magic of the Animal Kingdom

Dokumentární série pojednávající o zvířatech a ošetřovatelích v Disneyho parku Animal Kingdom. Premiéra: 12.11.

Earthkeepers (pracovní název)

Tato filmově pojatá dokumentární série se zaměří na dobrodružné životy lidí, kteří mění náš pohled na zvířecí říši. Jednotlivé epizody se zaměří na ochránce přírody a ohrožená zvířata, kterým vědci věnovali svou kariéru. Earthkeepers se ponoří hluboko do zkušeností a osobních zkoušek lidí, kteří přinesli vědecké průlomy související s ochranou nejohroženějších druhů naší planety. Série bude dostupná v průbehu roku 2021.

(Re)Connect

Reality show zaměřená na rodinné problémy dnešní doby. Každá epizoda představí jednu skutečnou rodinu a její život v moderní době. Závislost na informačních technologiích, přepracovanost rodičů, rozepře mezi sourozenci či náhlé odhalení rodinného tajemství. To všechno vedlo k bodu zlomu v jednotlivých rodinách, kterým tak nezbývá nic jiného než se odpojit od svých rušných životů, internetu a vnějších vlivů, aby mohly konečně vyřešit své eskalující problémy. S pomocí specializovaného odborníka se každá rodina vydá na cestu k sebepoznání. Dokáží se jejich členové spojit a společně překonat překážky a problémy, které je sužují? Premiéra v průběhu příštího roku.

Rogue Trip

Cestovní průvodce po přehlížených nebezpečných místech, kam se obyčejný turista neodhodlá vydat. Nevyzpytatelné, často nepochopené, zapadlé kouty světa, jenž nás dokáží překvapit, ohromit a inspirovat. Průvodcem bude novinář Bob Woodruff. Na Disney+ bude Rogue Trip dostupný během příštího roku.

Shop Class

Soutěžní série, ve které mají týmy studentů za úkol navrhovat, stavět a testovat nová zařízení. V každé epizodě jejich práci ohodnotí tým expertů z hlediska designu, návrhu a finálního provedení. V poslední epizodě získá výherní tým titul Shop Class Champs. Soutěž bude uvedena v průběhu příštího roku. 

Zdroje: Disney

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu