Aby v létě nebyla nuda, stanice The CW chystá pár zajímavých novinek

Aby v létě nebyla nuda, stanice The CW chystá pár zajímavých novinek | Fandíme seriálům
Co letos The CW nabídne?

Léto není pro televizní stanice nejdůležitějším obdobím, takže bylo běžné, že v této roční době nabízely spíše méně zajímavé seriály a další pořady, ale postupem času se situace obrátila a i v létě se objevují poměrně působivé projekty. 

A tento rok by tomu nemělo být jinak. Například stanice The CW, tedy nejmenší člen takzvané "velké pětky" televizí v USA (dalšími jsou ABC, NBC, Fox a CBS) letos nabídne hned 6 novinek. Jaké?

Bulletproof - Kriminální série, která se odehrává v Londýně a zaměřuje se na dvojici policistů v utajení Pikeovou (Ashley Walters) a Bishopa (Noel Clarke), kteří stíhají ty nejdrsnější zločince.

Pandora - Sci-fi série zasazené do roku 2199, která sleduje osudy mladé ženy. Ta se snaží zjistit, kým vlastně je a pomalu odhaluje, že může být rozhodujícím elementem při záchraně nebo zničení lidstva.

The Big Stage - Pokud máte málo talentových show, tak tady je další. Nicméně, tentokrát nepůjde o soutěž, ale na pódiu se budou představovat lidé, kteří se budou snažit zaujmout svým talentem, aniž by byly jejich výkony hodnoceny. Jak se určí vítěz? To těžko říct.

Mysteries Decoded - Dokumentání pořad, který se pokusí odkrýt největší tajemství v americké historii, ať už je řeč o legendární Oblasti 51 nebo třeba čarodějnických procecech v Salemu. 

Red Bull Peaking - The CW myslí i na milovník sportu, proto nabídne pořad, který se bude věnovat vybraným sportovcům. Uvidíme tři dny z jejich života a zjistíme víc o důležitých událostech jejich kariéry.

Hypnotize Me - Herec Taye Diggs bude moderátorem soutěžní show, která se inspirovala u britského pořadu You'r Back In The Room. Soutěžící budou zhypnotizováni a žádáni, aby dělali naprosto běžné věci.

Je to rozhodně zajímavá směsice seriálů a pořadů, ale otázkou je, jak zábavné ve skutečnosti budou, přece jen, The CW má omezený rozpočet, což je někdy znát.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu