X-Men: Nová generace - Obavy se naplnily, seriál se třetí řady nedočká

X-Men: Nová generace - Obavy se naplnily, seriál se třetí řady nedočká | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 26 obrázků
Fandové jsou smutní, ale nic s tím nenadělají.

Seriál stanice Fox X-Men: Nová generace rozhodně nebyl špatný. Nechyběl mu onen správný "x-menovský feeling", což není překvapením, protože se na něm podílel i Bryan Singer

Nicméně se projekt potýkal s poměrně nízkou sledovaností a to i přes fakt, že kvalita stoupala a druhá řada byla velmi povedená (a navíc ještě překvapivě temná). Počet diváků ale stěží překročil dva miliony v rámci jedné epizody a to pro stanici Fox prostě nejsou dobrá čísla. Stejně tak se můžeme ptát, zda seriál nebyl ukončený s ohledem na to, že práva na X-Meny byla převedena do rukou Disneyho, který nedávno většinu aktiv společnosti Fox koupil a se značkou má do budoucna vlastní plány.

A tak bez ohledu na cliffhanger ve finále druhé řady bylo ohlášeno to, co se čekalo, seriál byl ukončen. Pro fandy je to hodně bolestné, speciálně pak s ohledem na to, že závěr druhé řady naznačil, že ve třetí by mohla být použita jako zápletka populární příběhová linka z Budoucí minulosti

Na sociálních sítích se tak objevila hromada komentářů, které dávají vědět, že diváci jsou hodně smutní, ale to asi Fox nebo Disneyho neobměkčí.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Alex | 04.04.2024 18:20
Rozhodně jeden z nej seriálů od Marvelu. Až doteď jsem se mu vyhýbal, ale překvapivě je to dost povedené (a jako vždy, ty povedené seriály jsou předčasně ukončené). Jasně je tam pár otravných postav, občas je to místami trošku nelogické, ale celkově je to super. Některé mnohem populárnější a líp hodnocené seriály (jako hlavně marvelovky) jsou o dost horší, než tohle. Je to vlastně o pronásledování mutantů, o jejich skrývání, odboji, vnitřních problémech, nejednotnosti, nesnadných řešeních a složitých, nejednoznačných přístupech a problémech (ať už lidí nebo mutantů). Není to vyloženě černobílé, hrdinové nejsou žádní svatoušci, protagonisté taky mají své důvody, X-Meni už zde nejsou. časově někdy Mezi X-Men 3 a X-Men budoucí minulost, kdy se vztahy mezi lidmi a mutanty vyhrocují až k válce.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu