Daredevila, Punishera a spol. delší dobu neuvidíme

Daredevila, Punishera a spol. delší dobu neuvidíme | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jak s postavami nyní Disney naloží není vůbec jasné, nicméně v nejbližší době je podle posledních zpráv neuvidíme.

Jako blesk z čistého nebe loni přišla zpráva o tom, že se ruší poměrně úspěšné komiksové seriály Daredevil, Luke Cage a Iron Fist ze spolupráce studií Marvel/Disney a streamovacího giganta Netflix. Stejný osud postihl letos i The Punishera po odvysílání jeho druhé řady, a dočká se za krátkou dobu i Jessica Jones po odvysílání finální třetí řady. Chvíli svaloval vinu Disney na Netflix, chvíli zas naopak, nicméně všem fanouškům je tak trochu jasné, že za zrušením stálo mimo jiné i to, že Disney spouští letos vlastní platformu Disney + a všechen svůj kontent chce mít pod svým dohledem.

Nikdy dřív jsme nevěděli, jaké přesné podmínky mezi oběma subjekty ohledně seriálů a postav panují, nicméně Netflix dovoloval seriály natáčet spíše pro dospělejší publikum, což s politikou Disneyho tak úplně neladí. Jak s postavami nyní Disney naloží není vůbec jasné, nicméně v nejbližší době je podle posledních zpráv neuvidíme. Server IndieWire znovu potvrzuje starší zvěsti o tom, že dohoda mezi Disneym a Netflixem byla taková, že společnost s myšákem ve znaku nesmí postavy použít minimálně dva roky po zrušení jejich seriálů na Netflixu.

Eminem se pustil do Netflixu kvůli zrušení Punishera
 

Disney tak dle dohody nesmí začít vytvářet jakékoliv projekty, ať už hrané či animované, dokud neuplyne smluvená dvouletá lhůta. Ať už je v plánu seriály či postavy jakkoliv rebootovat, případně oživit v podobě v jaké byly zrušeny, v nejbližší době to rozhodně nebude. A vzhledem k tomu, že kreativci v Marvel Studios budou mít nyní plnou hlavu s tím, jak naložit s navrátivšími X-Meny či Fantastickou čtyřkou, tato časová odmlka by přeci jen mohla být ku prospěchu věci.

Zdroj: IndieWire

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu