Pán prstenů: Víme kdy a kde začne natáčení

Pán prstenů: Víme kdy a kde začne natáčení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pán prstenů se vydá ve šlépějích jiného fantasy seriálu.

Seriál ze světa Pána prstenů vyvolal při svém oznámení značné reakce. Za práva zaplatil Amazon astronomickou sumu, a tak určitě nebude chtít udělat propadák či zklamat skalní fanoušky, ani širší publikum. Pán Prstenů je totiž látka, která i po uplynutý osmnácti let od filmové trilogie stále táhne. Moc podrobností o show nevíme, jen že by se děj měl odehrávat v tzv. druhém věku dějin fiktivní Středozemě, a z různých vodítek můžeme usuzovat, že se bude točit kolem národu Númenorejců, dávných předků Aragorna.

Nějaké novější informace konečně přinesl server Daily Record, podle kterého začne natáčení seriálu už letos v létě. To by odpovídalo tomu, že seriál uvidíme někdy v roce 2021, nicméně oficiálního nic není. Podle dalších informací by se pak mělo natáčet ve Skotsku, které v uplynulých letech sloužilo projektům jako byla loňská Infinity War, letošní Endgame či historické drama Outlaw King. Poprvé by se tak látka ze Středozemě natáčela jinde než na Novém Zélandu, o kterém tvůrci také uvažovali.

Amazon ohledně projektu odmítá momentálně cokoliv komentovat. Pokud se však kamery rozběhnou podle těchto nových informací, přesnější novinky začneme dostávat již brzy.

 

Zdroj: Daily Record

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu